za sredu 16. april 2014.

Avdukić nastavlja karijeru u Teheranu

Sasvim neočekivano, na pripremama u Međugorju, aktuelni šampion Premijer lige BiH, banjalučki Borac ostao je bez reprezentativnog čuvara mreže Asmira Avdukića.

Iskusni golman crveno–plavih u petak putuje u glavni grad Irana, Teheran gde bi trebalo da potpiše ugovor s tamošnjim prvoligašem Persepolisom, inače učesnikom azijske Lige šampiona. Borac će na ime obeštećenja dobiti 130.000 američkih dolara (195.000 maraka).

Asmir Avdukić će do leta biti pozajmljen iranskom klubu, a onda će dobiti ispisnicu iz Borca i potpisati ugovor sa Persepolisom – istakao je kratko direktor Borca Radmilo Šipovac.

Jedini „A” reprezentativac BiH iz redova banjalučkog premijerligaša doputovao je iz Međugorja u Banjaluku, a u petak u jutarnjim časovima krenuće put azijskog kontinenta.

Sve se dogodilo na brzaka. Borac je dogovorio uslove sa Persepolisom i ja sam dogovorio gotovo sve detalje ugovora, tako da je ostalo još samo da prođem lekarske preglede i potpišem ugovor sa Persepolisom. Sutra putujem u Iran i nadam se da će sve proći u najboljem redu. Persepolis je jedan od najboljih azijskih klubova, trenutno se nalazi u sredini prvenstvene tabele, igra u Ligi šampiona i zbog toga su insistirali na mom dolasku – rekao je Avdukić.

Komentari su zatvoreni

Ministarstvo omladine i sporta
FUDBALSKI KLUB CRVENA ZVEZDA FUDBALSKI KLUB PARTIZAN
KOSARKASKI KLUB PARTIZAN KOSARKASKI KLUB CRVENA ZVEZDA
OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE
KOSARKASKI SAVEZ SRBIJE ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE
RUKOMETNI SAVEZ SRBIJE VATERPOLO SAVEZ SRBIJE
Atletski savez Srbije

   Partneri