za ponedeljak 21. april 2014.

Palma: Dovešću Bodirogu u Jagodinu!

Posle fudbalera i rukometašica, koji se takmiče u Super ligi Srbije, Jagodina je dobila i prvoligaša u košarci. Košarkaši Jagodine plasirali su se u Košarkašku ligu Srbije, što je najveći uspeh u istoriji ovog kluba, rečeno je na svečanom prijemu košarkaša i rukovodstva u Skupštini grada.

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, uz čestitke na uspehu, istakao je da će košarkaši biti nagrađeni sa po dve prosečne plate.

Ovo je veliki dan za Jagodinu, potvrda naših zalaganja i ulaganja u razvoj sporta i potvrda da se u ovom gradu može realizovati sve, ako se hoće – rekao je Marković i istakao da će se voditi računa o stvaranju baze igrača za klub.

On je podsetio da u svim školama postoje sportski tereni i poručio da će zadužiti učitelje i profesore da forsiraju đake da se bave ovim, i drugim sportovima, precizirao je Marković.

Moj veliki prijatelj je košarkaška legenda Dejan Bodiroga, pa ću ga pozvati da nam pomogne i predložiću ga za počasnog predsednikla kluba – rekao je Marković i dodao da ga „pehar koji su osvojili košarkaši podseća na pehare Novaka Đokovića”.

Predsednik košarkaškog kluba Jagodina Ivica Stevanović istakao je da ovog uspeha nebi bilo bez pomoći Sportskog saveza grada, Skupštine grada i gradonačelnika Markovića.

Krenuli smo 2007. godine od najnižeg ranga takmičenja i došli do najvišeg. Nema vremena za slavlje, jer već razmišljamo o narednom takmičenju – naveo je on.

Trener Jagodine Aleksandar Icić ocenio je da je plasman u KLS, „veliki uspeh, kojim je ispunjen san svih generacija koje su se bavile košarkom u Jagodini”. Kapiten kluba Nikola Vujčić podsetio je da je na početku sezone ekipi išlo loše, sve do dolaska trenera Icića.

Dolaskom Icića sve se promenilo, stvorena je dobra atmosfera i uspeh je morao doći – rekao je Vujčić i istakao da ih u novom rangu takmičenja „očekuje velika borba”.

 1. DELBOY kaže:

  Dok se mi spdamo Palma radi posao.

  Well-loved. Like or Dislike: Pozitivno 10 Negativno 0

 2. Pera Coyote kaže:

  Nisam znao da se Bodirga ponovo “reaktivirao” !!!

  Like or Dislike: Pozitivno 2 Negativno 4

 3. lepO kaže:

  Kosarka je uvek bila za intelektualce… Ima covek ciljnu grupu… :)

  Well-loved. Like or Dislike: Pozitivno 5 Negativno 0

 4. MatijaBG ONLY PFC kaže:

  Nisam znao da je Bodiroga “Zirafa”:)))

  Hot debate. What do you think? Pozitivno 6 Negativno 3

 5. grobari jug kaže:

  palma zivi u baroku

  Well-loved. Like or Dislike: Pozitivno 8 Negativno 2

 6. nemam pojma kaže:

  Na inauguraciji Bodiroge sviraće Mocart na novu kompoziciju Betovena, a Čajkovski će uraditi balet, na koreografiju delija, sveCki poznatih po koreografijama. Dobro je da Palma ne zna za seksualno opredeljenje Rusa. Potpisuju pojačanja iz amerike Džabar i Džordan, bio je u kombinaciji i Medžik Džonson, ali je otpao kad je Palma saznao od čega boluje. Sa takvima neće da se rukuje, da se ne zarazi.

  Well-loved. Like or Dislike: Pozitivno 7 Negativno 2

 7. czbg kaže:

  organizuj finale kupa u jagodini!!!

  Hot debate. What do you think? Pozitivno 3 Negativno 5

 8. dejan kaže:

  Mozzartu on je zavrsio karijeru…ako si hteo da ga predstavis kao najboljeg kosrkasa sveta trenutno

  Like or Dislike: Pozitivno 2 Negativno 4

Komentari su zatvoreni

Ministarstvo omladine i sporta
FUDBALSKI KLUB CRVENA ZVEZDA FUDBALSKI KLUB PARTIZAN
KOSARKASKI KLUB PARTIZAN KOSARKASKI KLUB CRVENA ZVEZDA
OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE
KOSARKASKI SAVEZ SRBIJE ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE
RUKOMETNI SAVEZ SRBIJE VATERPOLO SAVEZ SRBIJE
Atletski savez Srbije

   Partneri