Почетна / Фудбал

Мирковић о Павловићу: Са 16 година не може много боље (ВИДЕО)

Страхиња Павловић добио је у другом полувремену против Слована шансу да се искаже.
ФОТО: В. Влајић

Извештач из Турске: ВЛАДИСЛАВ ВЛАЈИЋ

Зоран Мирковић је задовољан учинком Филипа Стевановића и Страхиње Павловића, али је као и сваки прави учитељ указао младом првотимцу шта би требало да унапреди.

Млади Павловић је подсетио да је премијеру имао против Телеоптика па додао:

- Имао сам пар грешака, али с обзиром да је све ово ново искуство за мене, презадовољан сам.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

moma52
Trenerske fraze"teške noge" su naš patent.Da li je Slovan igrao rukama?Kod nas su do 5-6 kola teške noge ,a posle toga nas stigao umor.Prijatno me iznenadio ovaj Pavlović.Hrabar,fizički dominantan i najzad visok štoper,brz,samo mora malo obazrivije protiv ovih "namazanih",da ga ne nameste i eventualno povrede.Jači i bolji od Markovića,kome je minus visina.Obradovao me je komentar Željka Pantića,koji je najzad morao da bude iskren i kaže ono što mi pravi navijači stalno govorimo,najslabiji tim u istoriji Partizana.On je to malo drugačije rekao"Ništa,ništa,ništa...".
Pedja PFC
Nadam se da ce Pavlovic u prvi tim, jer je to nase blago. Treba ga zadrazati na bar 5 godina. Decko je Mesi broj 3, odmah posle Muse. Gledao sam ga vise puta i takvu brzinu sam retko vidjao, malo je sporiji od vetra a jaci je od lokomotive. Odlican izbor Mirkovica.
Ranko
Ne znam nista o Pavlovicu, ali cim je na pripremama, verovatno ima kvalitet. Dobro je da sto vise mladih igraca dobija sansu, jer ce nam se to stostruko vratiti. Naravno, ako imaju kvalitet. Setimo se nase dece koja sada u reprezentaciji igraju bitnu ulogu. Ipak, pored dece i postojeceg igrackog kadra, neophodna su prava pojacanja. Stranci, koji bi odmah pravili razliku kao Leonardo i Everton. Oni jesu bili za nase uslove ekstra, ali smatram da ima takvih i da ako se hoce, mogu da se dovedu. Pitanje je da li Ilijev zna to da uradi. Ivan Tomic je znao i zato ga je trebalo vratiti na to mesto.
Ranko
@Ranko...Hvala na podacima.
@ Ranko
Pavlovic je brzi, tehnicki potkovaniji i bolji skakac od Markovica. Godinu dana je mladji i 10 cm vislji. Ima kvalkitetnu dugu loptu dijagonalu sa leve na desnu stranu. Borben ali i neiskusan.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.