Почетна / Фудбал / ЕКС ЈУ

Полиција у Широком Бријегу ухапсила 22 навијача Динама

Од 22 ухапшена, њих 19 је након поднетих пријава препраћено до границе са Хрватском, преноси агенција Хина
ФОТО: Твитер

Полицијске снаге Жупаније западнохерцеговачке (ЖЗХ) спречиле су у суботу увече у Широком Бријегу сукоб навијачких група Динама и Широког Бријега и ухапсила 22 хулигана, припадника Бед Блу Бојса.

Од 22 ухапшена, њих 19 је након поднетих пријава препраћено до границе са Хрватском, преноси агенција Хина.

Како је саопштено из полиције, синоћ око 22.10 сати спречен је инцидент већих размера, пошто се на локалитету Бријег окупила већа група непознатих особа са капуљачама на главама.

Према полицијским наводима, постојала су сазнања да је реч о навијачима ГНК Динамо, припадницима навијачке групе „Бед Блу Бојс“, који су дошли у Широки Бријег с намером да изазову физички сукоб с навијачима НК Широки Бријег, припадницима навијачке групе „Шкрипари“.

На лице места упућен је већи број припадника полиције, међу којима и припадници Специјалне полиције, који су тамо затекли већу групу млађих мушкараца с дрвеним летвама и камењем у рукама.

Шакота о тренутној атмосфери око клуба: Критика ће увек бити, треба издржати још 60 утакмица

Полиција им је наредила да одбаце предмете, након чега је део навијача побегао у оближњу шуму. Привели су 22 особе, од којих 19 држављана Републике Хрватске и три БиХ.

Ухапшенима су уручени прекршајни налози због ремећења јавног реда и мира. Изречена им је казна од 200 евра које су одмах и платили, након чега су држављани Републике Хрватске у пратњи полиције праћени до граничног прелаза са РХ у месту Горица, док су босанскохерцеговачки држављани пуштени на слободу.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Oskar Skrinjar Skrinjaroti
Forza Hajduk Spalato!
Dusan Dzigurski Dzigurica
Mi smo Purgeri, najjaci smo, najjaci!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.