Почетна / Фудбал / ЕКС ЈУ

Јоветић: Руси само чекали нови испад

Фудбалски савез Русије уложио је протест знаничницима Европске фудбалске уније (УЕФА) због одлуке да се утакмица између Црне Горе и Русије настави, иако су домаћи навијачи погодли бакљом у главу голмана Игора Акинфејева
ФОТО: АП

Меч квалификационе групе Г прекинут је у петак увече у Подгорици у 67. минуту након поновљеног инцидента када је тврдим предметом погођен руски репрезентативац Дмитри Комбаров.

Прекид је после првог инцидента трајао око 35 минута, а меч је коначно прекинут у 67. минуту.

Црногорски репрезентативац Стеван Јоветић је након утакмице изјавио да су „Руси само чекали нови испад (из публике) у другом полувремену да се меч прекине”.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zozo
a sta su trebali da cekaju dok nekoga ubiju. Za ovo se u kultyrnom svetu ide na dugogodisnju robiju uz veliku kaznu za klub ili drzavi a kod nas se slave kao heroji i dase /da ne kazem heroji/, dok;e vise to;erancija huligana
bokiRUS
Ovo je samo liš pokušaj pranja.Ne opra to ni Dunav ni Sava.To je narod bez karaktera.
steva
Sram te bilo !!! Sigurno da su cekali, a ti ne bi tako radio ? Ne ti si dostojan crnogorac!?
Dusan
Заиста треба неко да му пренесе како је неопходно да буде паметан и разуман,да се потруди да буде објективац и реала, јер је веч талентован и изграђен као спортиста, да не дозвољава себи овакве изјаве. Његово је да као врхунски играч, неко ко је васпитан и учен да поштује спорт, ривала и правила понашања, да јасно осуди велики инцидент који се догодио у Подгорици. Дешавало се нешто веома примитивно,непријатељски испади,понашање са пуно мржње,бестијалности, уз одсусутво културе, ствари које немају везе са спортом испливале су на видело. Ако још има наде,у Црној Гори, требало би они који одлучују да размисле шта да ураде како би спорт Црне Горе, фудбал,кошарка...заиста имао везе са спортом. Црна Гора има, као мала држава на Балкану,много изазова,недаћа, искушења,велике економске проблеме. Спорт са тим недаћама не сме да има везе, фудбалери Русије за то нису криви. Зато овај фудбалер мора да говори у корист спорта и људи,а не да даје неодговорне и незреле, шпекулантске изјаве.
A sada
Vi cekajte kaznu, koja moze da bude rigorozna, pa cak i izbacivanje iz kfalifikacija. Da ste igrali sa EU ili NATO clanicom za vas bi ove kfalifikacije vec bile zavrsene.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.