Почетна / Фудбал / ЕКС ЈУ

На утакмици у Сплиту узвикивано „Убиј Србина", „Делије“, „Тито је ваш“, истакнут транспарент на ћирилици, навијач шипком кренуо на судију... (ВИДЕО)

Уочи почетка утакмице између Хајдука и Ријеке у Сплиту једна група навијача сплитског тима скандирала је са трибина „Убиј Србина”, а осванули су и увредљиви транспаренти.

На великом дербију 24. кола ХНЛ-а, навијачи Торциде скандирали су ријечким навијачима ''Делије'', а они њима „Тито је ваш” што је Пољуд поздравио аплаузом, пренео је Индеx.хр.

Навијачи Торциде истакли су и транспарент на којем је писало „Морем плови једна мала барка” на ћирилици.

 

Није то било све, један навијач је сишао на терен и шипком насрунуо на судију...

 

Утакмица је завршена резултатом 1:1.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pera
Istria republika
Јован Дучић - Песма о Хрватима:
Ти не знаде мрети крај сломљеног мача, На пољимa родним, бранећи их часно Китио си цвећем сваког освајача. Певајућ’ му химне, бестидно и гласно. Слободу си вечно, закржљала расо, Чек’о да донесу туђи бајонети, По горама својим туђа стада пас’о, Јер достојно не знаш за Слободу мрети. Покажи ми редом Витезе твог рода, Што балчаком с руку сломише ти ланце, Где је Карађорђe твојега народа, Покажи ми твоје термопилске кланце. С туђинском си камом пузио по блату, С крволоштвом звеrи, погане хијенe, Да би мучки удар с леђа дао Брату, И убио пород у утроби жене. Још безбројна гробља затравио ниси, А крваву каму у недрима скриваш, Са вешала стaрих нови коноп виси, У сумраку ума новог газду сниваш. Бранио си земљу од нејачи наше, Из колевке пио крв невине деце, Под знамењем срама уз име усташе, Ставио си Христа, Слободу и Свеце. У безумљу гледаш ко ће нове каме, Оштрије и љуће опет да ти скује, Чију ли ћеш пушку обесит о раме, Ко најбоље уме да ти командује.
bo
kompleksi stari! ne mogu sebi da oproste sto su srbi
jastreb
Morem plovi jedna mala barka i na barci kralja Petra majka............Drago nam je sto znaju nase pesme sto ih pevaju ipak su oni pokatoliceni srbi........
prozivka Rijecanima da su Srbi
A jok, nego ce da im vicu Grobari, Grobari
Dule
A delije nisu turski konjanici
prozivka Rijecanima da su Turci
Delije, nego kako
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.