Почетна / Фудбал / ЕКС ЈУ

СКАНДАЛИ, ТЕТОВАЖЕ: Врањеш одстрањен из селекције БиХ, Просинечки: Сам је себе дисквалификовао

Имаћемо проблема због тога, јер је Врањеш играо веома добро у протеклом периоду и мораћемо да тражимо решење на позицији десног бека - казао је Просинечки
ФОТО: nfsbih.ba

Селектор репрезентације Босне и Херцеговине Роберт Просинечки решио је да више не зове у национални тим Огњена Врањеша.

- Сам је себе дисквалификовао. Репрезентативац мора да се доказује на терену и ван њега. И Савез је реаговао и осудио његове поступке пре извесног времена. Врањеш је ушао у сукоб с навијачима, тетоваже, афере... То тако не иде. Сви морамо да будемо у служби репрезентације и државе, подређени циљу, пласману на Европско првенство. Ни најмањи проблеми у и око екипе нам не требају - између осталог казао је Просинечки за агенцију Анадолија. - Имаћемо проблема због тога, јер је Врањеш играо веома добро у протеклом периоду и мораћемо да тражимо решење на позицији десног бека.

Недавно га се на неки начин одрекао и Андерлехт чији је члан.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tetovaze niti zivot van fudbala NIKAD ne bi trebali da uticu na poziv ili ne u reprezentaciju. On je drzavljanin Bosne i Hercegovine isto kao i predsednik BiH saveza i svi ostali igraci i ima pravo da voli ono sto voli i tetovira to sto voli bez da ga iko osudjuje zbog toga. Smeta vam sto je srbin jel da? E pa onda odvojte Republiku Srpsku pa igrajte samo sa federacijom i samo sa bosancima i hrvatima, a ova Bosna nije vasa nego je i srpska.
Kako ne shvatate da se ja prvi slazem sa time nego pricam o principu. Ne da srbi ne bi trebali da igraju za BiH vec RS ne bi trebala da bude deo BiH uopste. Ovo je samo jos jedan u nizu dokaza da postoji dikriminacija protiv srba. RS je jedan od dva sastavna entiteta BiH, Vranjes je iz RS, ima svo pravo kao i svako da voli mesto gde se rodio i svoje administrativne jedinice. RS je apsolutno legitimna adm. jedinica, a ovim potezom se ukazuje kao da nije i kao da je isto kao mapa nekog ilegalnog pokreta. Niti ta tetovaza predstavlja nesto ilegalno niti uvredljivo bilo kome. To sto bosnjaci i hrvati imaju nacionaliste koji zele ekspanzivnu politiku na stetu srba znaci da treba njih kazniti koji to zele. Ali ovo sto radimo sada je najgore, niti se otcepljujemo niti zauzimamo nase mesto u BiH gde smo polovina, i samo im za dzabe dajemo celu zemlju samo njima da rade sta hoce. Moramo da se odlucimo ili jedno ili drugo, ovako ce nas samo istrebiti polako iz Bosne kako ne shvatate?
Sima@Severa deo
Bravo, sve si rekao kao iz udžbenika! Nikako ne mogu da sažvaćem da neko ko je Srbin, može da igra za BiH, koja nam je nametnuta od svetskih nacista! BiH je tokom celog rata iz 90-tih godina bila direktni protivnik srpskom narodu i sada se nađe neki Srbin da igra za neprijatelja svog naroda!
Прикажи још одговора
Shone
Njemu je pre mesto u rialiti programima nego na terenu

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.