Почетна / Фудбал / Супер лига

Два Еквадораца појачала Нови Пазар

Фудбалски клуб Нови Пазар су последњег дана зимског прелазног рока појачали Еквадорци Хозе Луис Гутијерез Бастидас и Хозе Џексон Мина Борха, речено је данас радију Сто плус у том суперлигашу
ФОТО: ФК Нови Пазар

Потписали су уговоре на две и по године, а ових дана треба да нам стигне сертификат од њиховог матичног савеза. Имају по 21 годину и играју у везном реду, с тим што је Гутијерез офанзивнији – рекао је генерални секретар клуба Реџеп Кораћ.

Нови Пазар је у петак измирио потраживања бившег тренера голмана Насера Халитовића, као и фудбалера Емира Лотинца, Хариса Реџепија и Петра Јелића, у укупном износу 10.830 евра и 932.500 динара, чиме је стакао право да региструје нове играче.

Радује чињеница да ћемо наредни прелазни рок дочекати лишени оваквих дугова, па ћемо сигурно да избегнемо забрану трансфера – казао је Кораћ.

Осим двојице фудбалера из Еквадора, у Нови Пазар су ове зиме дошли Ричард Аморим Фалкао, Мирољуб Костић, Филип Арсенијевић, Армин Машовић, Жељко Ђокић и Младен Живковић.

Клуб су напустили Сеад Хаџибулић, Владимир Оташевић, Кенан Рагиповић, Милош Живковић, Ибрахим Арифовић, Стефан Савић и Милош Будаковић, док је први стрелац тима Адмир Кецап близу одласка у словачки Спартак из Трнаве.

Супер лига Србије наставиће се 21. фебруара, а петопласирани Нови Пазар ће на старту пролећног дела првенства гостовати Раду.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gravediggaz
Ozbiljan klub za razliku od mog Partizana. Pa da su im zasili po dve leve noge bice bolji od Kojica. Saponjic je guster, ali izgleda da ni on nije vise Partizanov. U svakom slucaju se nadam da ce Pazar izaci u Evropu, to bi znacilo gradu, a nadam se da ce na taj nacin da se uozbilje i rese se idiota sa tribina, posto ih ocigledno znaju po imenu i prezimenu. Dakle, da barem Pazar bude bolji od Jagodine i prodje prvo kolo.
enes np
E moj druze, i ja i ti znamo u kakvoj drzavi zivimo. Koliko god znaju te koji prave probleme ti isti nikada ne budu procesuirani jer su potrebni partijama za prljave poslove. Da je srece da kada se na bilo kom stadionu desi neki ispad ti ili taj koji naprave isti odmah kazne, mi bi smo imali mnogo bolje stanje sto se tribina tice. Ovako samo gledamo kako neko napravi sranje, ovi iz FSS nemaju drugu meru nego zatvaranje tribina za sve, i onda gube svi, i normalni navijaci, i klub koji bi zaradio od prodaje ulaznica i igraci koji bolje i borbenije igraju kada imaju huk i podrsku sa tribina. A ja se nadam, mada cisto sumnjam da ce mu biti dozvoljeno da dodje do mesta koje vodi u Evropu. No, nada poslednja umire i nadam se da se varam.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.