Почетна / Фудбал / Супер лига

Гобељић: Напредак ће бити хит пролећа

Колико год ове зиме неубедљиво деловали на терену, толико су у табору Чарапана – оптимисти

Изгубили од прволигаша из Петровца на Млави, пораз од нишког Радничког „зачинили” лошом игром, а у последњих 180 минута постигли само један гол, са беле тачке.

Против Слоге смо имали неколико зицера и одиграли добро, јер треба имати у виду да смо у утакмицу ушли из пуног тренинга, а играли смо у комбинованом саставу. Против Нишлија нас је значајно пореметио црвени картон. Било је против прволигаша, као и Радничког, неколико ситуација у којима смо кажњени за пад концентрације и на томе је акценат у раду ове недеље – истиче Марко Гобељић.

Млади Краљевчанин је прошлог лета стигао под Багдалу, по одласку искусног Душана Мићића у доброј мери искористио је шансу. С обзиром на то да је период  адаптације прошао, очекују се и боља издања. Један од креатора Напретове игре уверава да је свака бојазан пред наставак шампионата – излишна.

Бићемо хит пролећа – самоуверено поручује Гобељић.

На питање на чему заснива оптимизам, одговара:

Не шалим се, кад то тврдим. Радимо одлично, новајлије се уклапају, атмосфера је сјајна и сигуран сам да ће овог пролећа сви причати о нама, да ћемо већ на Бановом брду изборити повољан резултат. 

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FkpCascais
Moguće da hoće biti hit jer su se trudili da se pojačaju, svaka im čast, klubovi sa takvim načinom rada i voljom zaslužuju da budu nagradjeni. Doveli su mnogobrojne igrače na probe, domaće, iz regiona, strance, većina nisu prošli probu ali svaka čast na trudu
FkpCascais
Klubovi koji se ovako trude da se pojačaju i dovedu igrače pokazuju poštovanje prema našoj ligi, ostalim klubovima, i glavno, prema publici i krajnje Srbiji. A klubovi koji samo prodaju i hvale se da igraju sa decom nemaju poštovanje prema nikome, to je kao kada tim izvadi na teren rezervnu postavu, to je nepoštovanje prema protivniku i publici.
Јакуза
Само напред Чарапани! ФКН

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.