Почетна / Фудбал / Супер лига

Арсенијевић и Цветковић напустили Јагодину

Тренер Јагодине Симо Крунић рекао је да ће се у пролећном делу сезоне Супер лиге Србије његова екипа борити за врх табеле без фудбалера Немање Арсенијевића и Ивана Цветковића
ФОТО: ФК Јагодина

- Цветковићу се појавила шанса за одлазак у иностранство, тако да му се поред Арсенијевића који је већ отишао, појавила могућност да оде. То су играчи који су прошле године 'изнели' првенство - рекао је Крунић.

Он је додао да је Цветковић много значио Јагодини и да је свима у клубу жао што ће напустити екипу, али да има играче који могу да га замене.

- Јагодина ће и даље да игра, овде су одлазили и долазили играчи. Мислим да већ имамо играче који ће да их замене, имамо још два дана да одлучимо ко ће бити у првом тиму - рекао је Крунић.

Такмичење у Супер лиги Србије наставља се за викенд, а Јагодина ће у суботу од 13.30 играти против Младости у Лучанима.

- То је прва пролећна утакмица, а обично се каже да је прва утакмица увек најтежа. Почињемо друго део првенства са незгодним противником, идемо у Лучане, знамо да ће бити тешко али морамо бити психички спремни - навео је Крунић.

Тренер Јагодине рекао је да не сумња да ће његови играчи дати све од себе у предстојећој утакмици и да ће остварити повољан резултат - да остану непоражени.

- Младост има много квалитетних играча, играју на домаћем терену, то је њихова предност, али верујемо у себе и надам се да ће наши играчи имати добар однос према утакмици, као и до сада. Нема сумње да ће пружити максимум - рекао је Крунић.

Фудбалер Јагодине Данијел Гашић рекао је да његов тим у Лучане иде са жељом да настави низ успеха који је започет у јесењем делу сезоне.

- Наравно, не идемо са белом заставом у Лучане јер знамо да они имају изузетно добру екипу, тврду, дисциплиновану. Идемо да се прикажемо у најбољем светлу, да покажемо шта знамо - рекао је Гашић.

Први део првенства Јагодина је завршила на седмом месту на табели са 21 бодом, а Младост на осмом месту са два бода мање.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Стефан
Што пре промена система такмичења да се календар прилагоди нашим потребама. Да се летње припреме почињу раније у складу са квалификацијама за Лигу Шампиона и Лигу Европе. Мислим да је свима сад јасно да су потребне утакмице и да треба да се смањи зимска пауза јер је предуга и играчима пада цена уместо да расте док играју лигу! Најбоље решење је плеј офф и плеј аут, узбуђење је загарантовано самим тим више публике више пара спонзора јаче утакмице!
FkpCascais
Ma znam, pa prošle sezone nismo ni septembar doživeli u Evropi kamoli proleće, ali kad ljudi ni ne razmišljaju o tome pokazuje koliko smo stvarno daleko od tog cilja.
Aha
@Cascais Sreca, pa mi nikad ne "prezimimo" u Evropi:)
Прикажи још одговора
FkpCascais
Jel to Jagodina nešto baš pukla? Tim čine sve maloletnici anonimusi, ovi iz kluba se kao hvale na tom podatku a u stvari deluje da su pukli i da nemaju pare ni za postojeći tim (sad već rasprodat) a kamoli još za pojačanja. Na zvaničnom sajtu su objavili vest da im je ukinuta suspenzija i mogu da registruju pojačanja, došlo mi da ih pitam "koja pojačanja"? Mislim da se opazno igraju sa sudbinom jer su završili polusezonu ispod očekivanja a sad su još znatno oslabili tim. Cvetković, Filip Arsenijević, Šimac, Jakimovski, Fredi Adu, mladog reprezentativca hrvatske Aleksića su doveli ali nisu licencirali i sad ga pustili, El Monira isto... postali su bata djorina škola, nameste da klinci dobiju pozive u mlade reprezentacije i onda očekuju od njih da igraju tip-top da im nabiju cenu i da ih prodaju. Tole i društvo su smišljeno napravili ligu od 16 klubova u kojoj 2 ispadaju, tako da klubovi koji imaju dobre šanse da opstanu mogu da igraju sa decom, nemaju kompetitivni motiv, ovo ne valja.
Aca Bg
A sad još imaju i Dodića u mladoj repki, sad će podmlađivanje Jagodine da krene punom parom !
mmmm
Cvetkovic Jagodini ono sto je Milijas Zvezdi. Gde je otisao?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.