Почетна / Фудбал / Супер лига

ОДБОР ЗА АНАЛИЗУ СУЂЕЊА: „Пали” Милићевић и Филиповић

Одбор за анализу суђења прихватио је оцену контролора да је Милорад Милићевић оштетио Војводину за једанаестерац у 67. минуту дуела са ОФК Београдом

Арбитар из Ивањице, занимљиво, исправно је поступио у обе ситуације, у којима су тренери Београђана и Новосађана оценили да су оштећени.

У првом пролећном колу „пао” је и Дејан Филиповић. Превидео је казнени ударац за Доњи Срем против чачанског Борца, па му, такође, следи одмор.

Прихваћена је корекција и повећана оцена Милораду Мажићу. Најбољи српски судија сјајно је реаговао на Чаиру, оценивши да после дуела Предрага Рајковића, голмана Црвене звезде и Николе Ашћерића, нападача нишког Радничког, није било разлога за најстрожу казну.

На наредној седници требало би да буде стављена тачка на арбитражу Милана Илића и наводно недосуђен пенал за Рад у мечу са Новим Пазаром.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sone
napred javor ljuljaj javore sampioni
marlon
kakva drzava,takva i sudiska organizacija....AJDE DA NIJE BILO UTAKMICE RADNICKI ZVEZDA NA TV PA I DA POVERUJEMO.....ALI IZ AVIONA SE VIDI DA MAZIC NIJE SVIRAO CIST PENAL ZA RADNICKI,AKO ONO NIJE PENAL,PA STA JE ONDA.....E MOJ MAZICU,IZADJES U EVROPU I SUDIS ODLICNO,STA TI TREBA DA KALJAS IME SA PROPALIM KLUBOM KOJEM NEMA SPASA.....DOCICE OVO DO UEFFE PA CES SUDITI MALOM MOKROM LUGU.....a jos vise ne mogu da razumem zvezdine navijace koji komentarisu ovde,LJUDI JEL STE SLEPI,ILI TOLIKO BEZOBRAZNI DA ZNATE,A IPAK KOMETARISETE NESTO,ILI STVARNO NE ZNATE....
A onaj
Ofsajd koji nije postojao, kada je igrač radničkog izašao sam pred golmana?
Dragan
Evo kada posteni zvezdas kaze da je bio ofsajd onda je tako jer oni samo posteno dobijaju nema veze sto je zvezdin igrac bio pola metra blize golmanu od igraca radnickog ma ofsajd ko vrata hhahahahaha
CCc
Bio je ofsajd.
DSR
Prošlo prvenstvo su sudije bile dva ili tri puta kažnjene jer su oštetile Donji Srem! Ove godine čist gol nam je poništen protiv Zvezde i OPET sudija kažnjen. Nedosuđen penal protiv Jagodine i OPET sudija kažnjen! Uz nekoliko spornih kartona. Od kažnjavanja sudija nemamo ništa! Realno ni taj sudija ništa značajno ne trpi. Pauzira jednu ili de utakmice i nastavlja dalje! Donji Srem da ima samo tri boda više bio bi u gornjem delu tabele!!! Neophodno je hitno uvođenje neke vrste čelendža u fudbalu! Ali ne ono na gol liniji, tu bude najmanje spornih situacija. Treba uvesti da svaka ekipa ima pravo na pregledanje snimka jednom u polu vremenu i reviziju sudijske odluke. Ako je ekipa u pravu ne gubi taj čelendž. Slično kao u tenisu. Neće se mnogo usporiti i prekidati igra, jer svađa oko sudije traje mnogo duže a posledica su samo žuti kartoni po ekipu koja je možda i u pravu!
svasta
Gledao sam Mladost-Jagodina i u zivotu nisam video gore sudije (glavni,pomocnik).Takvo neznanje nije ni smesno,ako su oni i dalje na listi onda naopako.Inace zasluzena pobeda jagodinaca,tu nema prigovora ali kakve su neznalice sudije,bruka...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.