Почетна / Фудбал / Супер лига

Живковић: Радом и трудом до опстанка у Супер лиги

Нови тренер фудбалера Вождовца Братислав Живковић рекао је данас на промоцији у клубу да се нада да ће уз помоћ рада и труда успети да опстане у лиги.

Имао сам прилике да гледам играче, верујем у њих, али и у организацију клуба. Мислим да сам направио прави потез и надам се да ћемо успети да изборимо опстанак у Супер лиги ове сезоне. Хвала управи Вождовца на указаном поверењу – рекао је Живковић.

Промовисан је помоћни тренер Бранко Војиновић, који је у Вождовцу био играч и члан стручног штаба.

Врло добро знам у каквој је ситуацији клуб, али прихватио сам позив због организације и играчког кадра који обећавају. Надам се да ћемо имати снаге и знања да остваримо наш примарни циљ, а то је опстанак у лиги – рекао је Војиновић.

Живковић и Војиновић договорили су се о останку до краја сезоне, док ће наставак сарадње зависити од резултата.

Живковић је до сада био помоћни тренер Црвене звезде, а исту функцију обављао је и у белгијском Лирсу.

Генерални директор Вождовца Горан Гркинић казао је да је Живковић био прва жеља клуба, као и да је договор брзо постигнут.

Он је млад стручњак са богатом каријером и надам се да ће оправдати очекивања како нас у клубу тако и наших навијача. Желео бих и да му се захвалим што је прихватио могу слободно да кажем „врућ кромпир“, да води наш клуб у тренутку када смо претпоследњи на табели – рекао је Гркинић

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deki
Mislim da je bolji naslov radom i trudom do Prve lige Srbije gde je Vozdu i realno mesto od kada je na celu kluba Goran Grkinic
Ratko
Ma nije, dobar je on samo što u Zemunu ne mogu da ga vide očima......a zvali su ga dok je igrao nosač kapitenske trake , toliko o njemu. A posebna priča je krimi priča kada preti igračima da će im pucati u noge , otvarati lobanje.... pa se sve to lepo zataška

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.