Почетна / Фудбал / Супер лига

Рендулић: На Брду као у Француској

Зоран Рендулић (30) се зимус, по други пут у каријери, после повратка из Азије, припремао са Чукаричким
ФОТО: Д. Жарковић

У једном тренутку је искочила озбиљна опција да искусни штопер настави каријеру у Партизану. Црно-бели су, ипак, посегнули за другим решењима, а дефанзивац је „флерт” са Брђанима претворио у склапање званичне сарадње до јуна.

Брзо се показало да је то добар потез – и за њега, и за клуб. Проверени интернационалац је у оштрој конкурецији приграбио дрес првотимца, а управо је у дербију са Партизаном (2:2) најбоље демонстрирао квалитет.

Доминирао је, пре свега, у скоку, па су домаћини добили знатно више ваздушних дуела. Да све буде болније по лидера, знатно сигурнији је био од црно-белих штопера.

Осећај задовољства је, упркос протоку времена, и даље једнако измешан са жалом због испуштене победе у 90. минуту садржајног дербија.

– Реми је најреалнији, међутим, како се кретао резултат, могли смо да победимо – хладне главе враћа филм Рендулић. – Имали смо 2:1 и прилику да докрајчимо ривала. Да смо били мало мирнији у завршници, дали бисмо и трећи гол. Могу да замислим шта би било да смо имали на терену Матића у том тренутку.

Били сте утучени у свлачионици, по завршетку меча?

– Видело се да смо равноправни са Партизаном. У овом дербију, среле су се две најквалитетније екипе у Србији. Чукарички је одлично покривен на свим позицијама. Посебно бих нагласио да је атмосфера и у клубу и око њега јако добра. Лепо је бити играч Чукаричког.

Oписујући Чукарички Рендулић каже:

– Играо сам у француској елити, нема никакве разлике у односу на Чукарички. Све је на Бановом брду на високо-професионалном нивоу, води се рачуна о најситнијим детаљима. Фудбалери мисле само на терен, права милина. Чука ће тек да прави резултате – и код нас, и у Европи.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bane
E moji grobari,imate milion izgovora za svoje ne znanje,lose igrace, lose vodjenje ekipe i nagomilane probleme,vidimo se u finalu,drz te se !
Povratak kralja PM#8
Slažem se da je Čukarički bio za nijansu bolji od Partizana ali Partizan na Banovom Brdu nije pobedio samo "zahvaljujući" Mažiću koji nije dosudio očigledan penal i to 2 u 1, prvo desna Rendulićeva noga na desnu Babovićevu i kontakt za prekršaj, a onda i namerno igranje rukom Rendulića!
Gravediggaz
Ne, Partizan nije pobedio jer je igrao osrednje i jer imamo truta Kojica. Bolje da igramo bez spica nego duge lopte na Kojica.
Zole
Cuka je najorganizovaniji tim u Srbiji definitivno, vise igraca je potvrdilo to, plate ne kasne ni dan, svi mogu da se skoncentrisu samo na fudbal
Mare
Ubedljivo najbolji stoper u Srbiji i jos bolji covek!veliki pozdrav za Rendulu
AcA
Pa sto ne ostanes na leto ako je milina, nego si tu samo na 6 meseci. Da te letos pozove Patlidzan ti bi sprintom tamo kod Kimija.
Povratak kralja PM#8
Rendulić je imao ugovor takav da u svakom trenutku može da napusti Čukarički ako stigne poziv iz Azije. Zašto da se ne vrati u Partizan, odličan igrač i Partizanovo je dete, a ako nam bude trebao štoper ja sam za njega ionako sam pričao da je bolji od Tubića i dalje stojim iza toga.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.