Почетна / Фудбал / Супер лига

Мирољуб Костић: Силовито на Звезду!

Од деветорице фудбалера зимус пристиглих у Нови Пазар место међу стартерима изборила су двојица. Штопер Жељко Ђокић је ван строја због повреде у Лучанима, али универзалац Мирољуб Костић наредна војевања чека као запета пушка.
ФОТО: С. Жупљанин

Ранија успешна сарадња са Милорадом Косановићем у Олимпији и способност да игра на више места у тиму, били су најбоља препорука да Костић обуче плави дрес. На терену је провео свих 450 минута, погодио је и мрежу ОФК Београда.

Срећан сам због гола, али то је увек успех целог тима. Важно је да побеђујемо, небитно ко је стрелац. Прилагодио сам се екипи, неке момке сам познавао и пре, има ту и мојих бивших саиграча док су ме остали одлично прихватили. Све у свему, задовољан сам. Стицајем околности сам из везног реда пребачен на леву страну, али увек пружам максимум. Шеф најбоље зна на којој позицији могу да помогнем, одлично смо сарађивали шест месеци у Љубљани, тако и овде – каже Костић.

Следи утакмица са Црвеном звездом. У дресу Јагодине увек је губио као домаћин, али у пријатној успомени му је победа на Маракани.

Утакмице против тако великог клуба су увек мотив више. Поштујемо све што су у прошлости направили, али их се не бојимо. Оставићемо последњи атом снаге на терену, мислим да ће то да буде довољно за добар резултат. Од Звезде сам трипут поражен док сам једном славио у Београду.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

John
Hahaha,i vrapci ynaju da su Trezič i Kosanović zatvorili meč.
Trezič
A da se vratis nazad u skolu? Da krenes od pocetka?
Sta ima tu da se ide silovito,kad se vrlo dobro zna da je utakmica namestena.Novi Pazar je samo jedna Zvezdina filijala i nista vise.
rrkk
Gradom kruzi prica, da dolaze sigurno dvojica menadzera iz Nemacke druge lige, kao i dvojica iz Turske 1. , da gledaju par igraca Novog Pazara... Gotovo je sigurno da dolaze! Meni kao pedesetrogodisnjem coveku i ljubitelju pre svega fudbala,tesko pada sto ne mogu na stadion... Srecno
Nikola
ZNamo da cete uvek ici silovito na Zvezdu kao i uvek ipak Ljajic provereni grobar veza, je uvek aktivna.
Gravediggaz
Ljajic je veza tamo gde ima para i funkcije. Covek je u svakoj vladi od 2000. Mislis ti da taj brine o bilo cijim osim o svojim interesima.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.