Почетна / Фудбал / Супер лига

Крађа у свлачионици ОФК Београда!

Убедљиву победу против Спартака (5:0) и сјајну игру омладинаца ОФК Београда делимично је у сенку бацила непријатна сцена која је „романтичаре” дочекала по повратку у свлачионицу после дуела са Спартаком.
ФОТО: М. Спасојевић

Непозната особа искористила је то што је пажња била усмерена на утакмицу и из свлачионице домаћина украла, за сада, неутврђену суму новца и мобилне телефоне!

- Непријатно смо изненађени овим чином, а по првим сазнањима украдена су два мобилна телефона и од неколицине фудбалера по неколико хиљада динара – каже Бранко Вукашиновић, директор омладинске школе ОФК Београда. - Догађај је пријављен полицији која ће у сарадњи са клубом радити на откривању преступника.

 

 

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krajda
Toleee lopoveee
Gravediggaz
Proveriti alibi izvesnog Z. T. koji je vec imao dosije u policiji zbog kradje na istoj lokaciji.
Gospodo fudbaleri
A sta ce nekolicini fudbalera po par hiljada dinara gospodo fudbaleri? Kako to mozete da nosite par hiljada dinara sa sobom gospodo fudbaleri? Tako mladi,a vec zaradjuju par hiljada dinara i to njih nekolicina..gospoda fudbalera..i jos mobilne telefone poseduju,ja se jos javljam na izum Bell-a... gospodo fudblaeri.
ja
U novinama pise da je od jednog momka samo uzeto 3 hiljade Evra i telefoni!! Oces da kazes da tolko dete nosi u djepu!!
O covece
Recimo da imaju stipendiju od kluba,i recimo da deca imaju roditelje koji im daju novac i kupuju telefone...Sta sve ljudi nece pisati po ovom internetu

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.