Почетна / Фудбал / Супер лига

Милановић поручује: Много су и четири странца!

Рад приводи крају припреме на Похорју, а тренер Милан Милановић на вест да Партизан и Црвена звезда желе повећање броја странаца са четири на шест, резигнирано истиче:
ФОТО: В. Влајић

- Много су и четири странца! Зар поред наше деце, толиких бисера, да се упуштамо у пустоловине? Ми немамо ниједног, срећан сам што смо десеторицу омладинаца - првака Србије и овогодишњих учесника квалификација за Лигу шампиона прикључили првом тиму.

Креатор пролећног хита из Црнотравске подвлачи:

- Никако не могу да се сложим да Србе рођене у БиХ и Хрватској сматрамо за странце. Ја сам, на пример, Београђанин, а морао сам приликом вађења пасоша да сходно очевом месту рођења доносим документа да нисам држављанин Босне.

Коментари41
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

1244
mislim licno da nam je fudbal u rasulu.Fudbal nam vode nestrucni ljudi pocev od predsednika pa do najobicnijeg trenera,Privatizacija klubova jedino resenje za nas napaceni fudbal,Kosovo je Rusija,
teodor
Milanovicu ne meri po malim klubovima u kojima radis ceo zivot! Zavisi sve od ambicije kluba. Ako ti je cilj da pred svojih 200 navijaca igras nacionalnu SSLJ ligu onda ok,,ne treba ni jedan stranac, ali ako treniras veci ili veliki klub sa vecim ambicijama onda shvatis da trebas i kvalitet i iskustvo za Evropu i za trofeje.
Арматура
У овом тренутку Милановић је у праву, ако ми као слабо тржиште неприватизованих слабих клубова отворимо врата за масу странаца, то ће умногоме довести до ничега доброг. Фудбал нам неће напредовати јер добре странце не можемо довести, јер немамо приватизован фудбал и лигу као фирму која прави паре. Немамо паре. Немамо ништа. Немамо инфраструктуру, ни организацију, немамо основне ствари за озбиљан фудбал 21. века а људи овде сањају прилив странаца који ће повећати квалитет!? Само је довољно донети статут по коме је дозвољено да дођу!? Добићемо оно да избијемо очи и нове шеме робовласништва. Људи живе у Дизниленду и даље а јуче Казахстанци отресоше бившег првака Европе као слину. Ваљда је у човековој природи да увек машта. Увек се бавимо погешним темама. Ајде прво да откријемо рупу на саксији и направимо лигу с ФУДБАЛСКИМ СТАДИОНИМА као остатак Европе, да клубови имају новац, па после нека се прича о тржишту фудбалера кад се ојача јер би тад и појачања била права.
DS1989
Smarate ubice fudbala zaostale u vremenu.Koju bre decu?Pa sta treba da imamo po 11 igraca mladjih od 18??Stvarno ne razumem...Stranci ne moraju nuzno da donesu kvalitet ali ako se pojave kvalitetne opcije zasto biti ogranicen.Zao mi je sto nr Vereda nismo doveli letos nego punili kasu napretku za gavrica itd...U celoj ligi postoji plafon 5 igraca koji bi nama i partizanu bili pojacanja, al sta treba neko da placa Cukarickom 2 miliona za Srnica ili Mandica.Super bre,prodajte ih Zahaviju pa nek idu u Grashopers,Mehelen itd.Pa rodjace u Zvezdi trenutno imamo Ristica,Grujica,Jovanovica,Jovica,Rajkovica...Pa gde ces vise zemljace?Naduvavate neke price,pa sa kojom je decom trebala da igra Zvezda?Sa Filipom Jankovicem koji ima 100 kila i ne moze da igra ni za Kataniu.Gde su vam ti silni biseri tipa Suljagic,Veljko Simic itd.Ajde bre ne smarajte,da su vredeli igrali bi kao sto sad ovi igraju.I nije se zvezda okrenula napokon deci nego napokon u klubu ima dece koja znaju da igraju fudbal.
Pareko
Nazalost vecina klubova u Srbiji nema nikakve ambicije sem da budu izmedju 6 i 12 mesta i to se na to svodi pa im i ne trebaju pojacanja. Svako ko hoce Evropu mora da ima bar 4 stranca,kazem bar 4 stranca da bi uspeli da dodju bar do Plejofa a ne grupne faze. Ludogorec,Dinamo Z imaju vise stranaca nego nasih i zato i igraju Evropu i pobedjuju jace dimove. Rad nema nikakve svrhe da dovodi strance jer znaju da nece da budu u 5 i nema Evrope.
Pareko
Okej,sad mi reci koga bi sem Ristic,Grujica ,Vukasina i Jovica mogao da stavis u prvi tim?I Grujic prvo nema puno iskustva, Vukasin je sklon greskama...Pa Dinamo ima bas takav tim,mladost i stranci i jedan iskusan nas i zato je tu gde jeste...
dimi
Zvezda je imala najjaci sastav posle 91 onaj sa Zigicem, Jankovicem, Mustafom, Lukovicem, Pantelicemo... Ja se nesto ne secam da je tu bio ijedan stranac. Taj tim je kidao sve redom, samo nebo je bilo granica da nisu naleteli na Milan u LS. Sto znaci da itekako moze bez stranaca. Vaznoje da imas kvalitetne igrace, a da li su to stranci ili domaci je nebitno. A posto kvalitetni stranci kostaju previse za sve nase timove, logicno je da se okrenemo domacim igracima. Inace Zvezdin sunovrat pocinje sa preorijentisanjem na strance umesto na domace talente. To je i jedan od vise razloga zasto je sada ovakvo stanje u Zvezdi. Ovo forsiranje stranaca odgovara samo raznim menadzerima koji godinama Zvezdi i Partizanu uvaljuju poluigrace za velike pare!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.