Почетна / Фудбал / Супер лига

Зорану Башановићу председничка фотеља чачанског Борца

На Скупштини одржаној у недељу изабран је и нови Управни одбор чачанског Борца у саставу: Владан Милић, Марко Парезановић, Александар и Бранко Терзић, Зоран Башановић, Миливоје Вујовић и Александар Ракићевић
ФОТО: В. Марковић

Нови председник Скупштине ФК Борац из Чачка је Владан Милић, док је за његовог заменика изабран Славко Мајсторовић.

На седници Скупштине изабран је и нови Управни одбор, у који је ушао доскорашњи члан УО Црвене звезде Зоран Башановић.

Поред њега чланови УО су Милић, затим Марко Парезановић, Александар Терзић, Бранко Терзић, Миливоје Вујовић и Александар Ракићевић, док надзорни орган чине Раденко Луковић, Љубодраг Петковић и Милан Бојовић.

По новом Статуту Скупштина ФК Борац бројаће 25 чланова, којима ће се придружити и два члана из редова навијача.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

777
Povratak bota ide na sajt sa sajta i ostavlja svoje copy paste komentare, jel si dobio sendvic, nesreco?
djomla
Pa daaaaaaaa.....
Povratak kralja PM#8
Sad će Bašanović iz Borca da dokaže da je dovoljno veliki Zvezdaš iako je bio na proslavi titule Partizana tako što će pokloniti Zvezdi 6, a možda i 9 bodova.
paneglu znas istinu
Nemoj braniti svoj jsd, i nemoj ga velicati kad svi znamo da je partizan u fudbu bio i ostao ipak smesan klub,realno.
pfc bot-u
Neistina matrica jos jednog navijaca partizana, u nizu.Nemoj o ispadanju u Evropi niste prolece u Evropi 60 gona docekali zbog Samroka,Fljamutarija i ostalih `velikana` haha.A od petica i golova od Dinama Z,Slavije i Petah tikve pa da dalje ne nabrajam, sta reci?
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.