Почетна / Фудбал / Супер лига

ФСС: Рад остао члан елите!

Комисија за жалбе ФС Србије ставила тачку на бараж утакмицу између Рада и Металца
ФОТО: Д. Жарковић

Стављена је тачка на бараж за попуну Супер лиге. Комисија за жалбе ФС Србије одбила је приговор Милановчана и регистровала утакмицу Рад – Металац службеним резултатом (3:0), па су Грађевинари остали чланови елите.

Прва утакмица баража прекинута је у 49. минуту, пошто су навијачи Рада бацили сузавац на терен, због чега Милановчани нису изашли на наставак, а тај случај завршен је тек јуче. Извршни одбор ФС Србије је, у међувремену, незадовољан вођењем поступка, поништио све дотадашње одлуке и предмет вратио на поновно разматрање.

Такмичарска комисија ФСС је и други пут прекинути меч регистровала службеним резултатом за Рад, што је довело до још једне жалбе Металца. Није, међутим, прошла, првостепена одлука је потврђена јер је утврђено да су Милановчани, и поред позива службених лица, одбили да наставе утакмицу. Тек је тај њихов потез изазвао трајни прекид дуела на Бановом брду.

Милановчани су одбили да одиграју други пут заказану утакмицу, али за тај потез неће сносити последице. Констатовано је да и није било потребе да се заказује други меч, а сада им је остало да преко захтева за заштиту правилника покушају да докажу да су у праву. Можда ће, како је то најавио и Драгољуб Вукадиновић, тражити и заштиту УЕФА..

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ludikure
dok uefa ne pocne da samara po savezu,ovi sabani ce i dalje raditi kako hoce......
fkr1958
Samo kukajte! Bolje vidite sta ce vam biti sa blizancima,a ne da ovde ko fol brinete za metalac i onog vukadinovica,
pera
Prvo nece se zaliti jer nemaju ni jedan lekarski nalaz. Cak su bili odbili test krvi, jer ko zna sta bi im nasli! A npr. Partizan/Zvezda igraju na JNA i Partizan vodi i neki Delija sa Istoka/Zapada baci suzavac,napravi prekid u 50 min. Jel Zvezda treba da dobije tu utakmicu?! Da neuvredim Zvazdase to vazi i kad su oni domacini.Pa to bila najlaksa gostovanja. Ako gubis bacis suzavac i kao gost nisi kriv. jos budes na neutralnoj tribini.
sasa
Ako se ne budu zalili kod UEFA,stvarno ce ispasti kreteni ako je to samo bila prica...Pa ovo nigde nema,samo kod nas...Puna podrska Metalcu i zalbi...
Bianco Nero
Rad je bio na udaru zato sto je trazio dugovanja od Zvezde tako da je sve ovo bilo smesno spinovanje i podmetacina, samo ludak u Srbiji moze da veruje da pri povoljnom rezultatu Rada navodno navijaci bacaju suzavac da bi prekinuli utakmicu dok njihov tim vodi, znaci smesno, tako da ovaj sto je napisao ovu vest a nije se potpisao i dalje spinuje i zamajava narod

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.