Почетна / Фудбал / Супер лига

Крагујевчани представили новајлије: Атракција – Србин са Зеленортских острва

"Између 10. и 16. године живео сам у Србији и јако ми се свидело. Рођен сам у Ротердаму, отац ми је Србин, мајка Холанђанка, пореклом са Зеленоратских Острва..."

Крагујевчани су наставили праксу представљања нових играча. Милош Рнић је већ дебитовао дресу Радничког 1923.

Одиграо је свих 90 минута против Напретка, што није помогло да Шумадинци упишу први тријумф у сезони. Игра по левој страни, у везном реду, а у Крагујевац је дошао из белоруског клуба Минск.

Перовић и Крнета следећи

Челник Шумадинаца Александар Митровић, најављује наставак активности у финишу летњег прелазног рока:

Успели смо да на позитиван начин завршимо разговоре са Марком Перовићем и Јованом Крнетом. Можете брзо очекивати и њихово званично представљање.

Нови играч суперлигаша са „Чика Даче” је и Александар Јанковић. Стигао је из Холандије, носио је дресове Гронингена и Ден Хага. Има 19 година, како је поменуто у информацији из клуба, игра на позицији „мултифункционалног везног играча”.

Између 10. и 16. године живео сам у Србији и јако ми се свидело. Рођен сам у Ротердаму, отац ми је Србин, мајка Холанђанка, пореклом са Зеленоратских Острва. Поникао сам у школи фудбала „Јанкец”, касније играо за чачански Борац и краљевачку Слогу. У Холандији сам играо у другој кадетској години у Гронингену, тренирао сам са првим и играо за други тим Ден Хага – у најкраћим цртама се представио Јанковић.

По стасу и одлучности, најупечатљивији утисак оставио је Предраг Јовић (27) чији је гол у финишу прошле сезоне оставио Инђију на мапи прволигаша. Најбоље се сналази на позицији штопера, каријеру је почео у Радничком из Обреновца, где је и рођен.

Представљање новајлија заокружено је са Лазаром Арсићем. Последње три и по године играо је у Мађарској, а прошле сезоне за Ломбард Папу. Игра на позицији офанзивног везног играча и такође је нагласио да ће пружити допринос у остваривању клупских амбиција.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

djavoli
Nadamo se da ce bar od ovih silnih pojacanja pomoci da se Radnicki ne bori za opstanak zbog onih koji vole ovaj klub. I nama je jasno da se u upravu naseg kluba guraju ljudi zarad svojih licnih interesa i profita a ne zbog prosperiteta samog kluba... Kakvi su to clanovi uprave i upravnog odbora kluba koji ne dolaze da prate svoj klub na utakmicama vec samo dolaze u prostorije kad treba da se deli pogaca... Stacemo mi i tome na put... KRAGUJEVAC ZOVE U POBEDE NOVE
Milan Che
Samo sto pre sa tim, molim vas. Propade klub dok ovi sada meshetare... :/
sumadinac
fk kragujevac: trazimo igrace sa sto manje znanja i minutaze i sto gorim cv-jem, uslov je da ih niko nece i da izdvoje malo od plate za sefa i ekipu.Autobus stalno kruzi i vrata su svima koji ispunjavaju uslove otvorena!
beki
kinezu ,ja sam se salio jer liga sampiona se blizi,a bekvalac sklapa tim.za par dana jos jedan autobus ili sleper stize.ipak nemanja vidic ostaje kapiten
вд
Браво Миланче !
beki
e moj mitrovicu ,vidi se da si kafedzija.ti i bekvalac se sprdate sa klubom
hj
Tako je Beki !
Milan Che
Videli su i nekog Cigu kako prodaje kafu u centru Kragujevca, izgleda da ce da ga uzmu - moze da prodje kao Brazilac... Sta se drugo moglo ocekivati od ubogog kafedzije...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.