Почетна / Фудбал / Супер лига

ЧУКАРИЧКИ СВЕ ЈАЧИ: Уго Уках јача бедем на Брду

Најављивао је спортски директор Чукаричког Владо Борозан да је могуће да до краја прелазног рока клуб ангажује појачање на позицији шопера и то ће се, по свему судећи, и десити

Неколико дана по озваничењу сарадње са Обенгом Реганом, пред вратима клуба са Бановог брда нашао се још један црнопути фудбалер, Уго Уках (30). Следују му лекарски прегледи и, ако све прође како треба, потпис уговора.

Нигеријац с италијанским пасошем рођен је у Парми. Стасавао је у нижеразредним клубовима на Апенинима, касније носио дрес Квинс парк ренџерса, а у протеклих шест сезона уписао је преко 200 утакмица у пољској елитној лиги – прво као члан Виђев Лођа, а затим и Јагиелоније, одакле стиже на Баново брдо.

Уго Уках је забележио и деби у репрезентацији Нигерије, крајем 2011. против Замбије.

Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Стефан
Невероватно колико ценим овај клуб и њихов рад, а навијам за Раднички из Ниша. Прво Реган, кажу људи хоће још бржу игру и добиће је са тим играчем, брзо мсл а и сам је брз. Нормално је да треба форсирати младе српске играче али само оне који вреде типа Стојковић, Бојић, Срнић онда онај нападач е тој је прави рад свака част. Следеце године да нападнете титулу јер је срамота да ови јадни близанци освајају а не знају де бију то се најбоље види у Европи када изађу.
FkpCascais
Bravo Stefane, sve si rekao sa "треба форсирати младе српске играче али само оне који вреде". Samo one koji vrede. Jer forsirati lose samo jer su nasi je totalno besmisleno i samo snizava kvalitet lige i snizava cenu i prestiz ostalim nasim igracima.
FkpCascais
Aleluja konacno neko nekog stranca da dovede
FkpCascais
Ma doslo ih sve skupa 3, jad i beda... Mbodj u Zvezdu, Adu u Jagodinu i Tai u Napredak. Ima i svedski U19 Petar Petrovic u niskom Radnickom gde se jos vratio i Batioha, i 3 ganjanina koji su dosli iz nase druge lige, njih ne racunam jer su vec bili tu predhodne sezone.
Gravediggaz
Ja mislim da ih je doslo jos, ali su ispod radara. Mada, ti to pratis vise od mene.
Gravediggaz
E ovo je stoper a ne oni usukani, anemicni i neuhranjeni kakve dovode u Partizan.
Gravediggaz
Daj Shone, pa pogledaj samo koliku ovaj glavu ima, taj ima da utera strah u kosti napadacima. Pogotvo onim od 18-19 godina, kakvih je puna nasa liga. Daj boze da ima fudbalske kvalitete takodje, da ume da se postavlja, da ceni, posto je ocigledno da je jak, verovatno brz i dobar u skoku.
Shone PFC
Grave nemoj tako takvog usukanog,anemicnog i neuhranjenog smo doveli samo Lazara Cirkovica.Ali nije bitno kako je stoper fizicki gradjen nego je bitno kako igra.
rajko
Kada nisu mogli da ulove Vojislava Stankovića i Jovana Krnetu, onda neka bude daj šta daš ;) Napred Čuka!!
Delija
Bolje da ste uzeli nekog iz nase U21 ili U19 da forsirate od ovoga nece se vajdite a igrac je B klase tako da nista posebno u Zvezdu dolazilo njih 1000 ovakivih pa vidi gde smo sad :|
FkpCascais
Napred Rayo, sa komentarom o "pre 90-tih" si sve objasnio. Zivite brate u proslosti i tim mentaltetom unistavate sve. Nas fudbal je bio jak tada ne zato sto nije imao stranaca (a imali su jer su tada klubovi bili puni makedonaca, hrvata, itd.) nego zato sto smo tada bili SAVREMENI. A od tada ste vi stali u vremenu, i umesto da zelite da ponovo budemo savremeni kao sto smo onda bili, vi zelite da nas unazadite jos vise u proslost!
Madjionicar
Ne vrijedi tebi objasnjavati , Rayo. Samo uzivaj u srpskom sportu ovakav kakav je.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.