Почетна / Фудбал / Супер лига

Бинић и Матијашевић напустили Напредак

На седници Скуштине Напредка, Владимир Матијашевић је разрешен дужности, док је Драгиша Бинић поднео оставку. У Управни одбор је шао Андреј Кулунџић
ФОТО: Н. Неговановић

Подносећи извештај о раду клуба између две седнице Скупштине, Горан Карић, председник УО крушевачког суперлигаша је апострофирао:

У претходном првенству по посети смо били четврти, на домаћем терену нас је пратило, у просеку 4500 навијача и то је податак на који смо поносни. Можемо да се похвалимо и резултатима млађих категорија.

Са друге стране, први човек Напретка, Горан Карић, је разочаран односом локалне самоуправе према клубу.

Помоћни терени још увек нису завршени. Од када је из Крушевца, на министарску функцију отишао бивши градоначелник Братислав Гашић, као да је све стало. Иако је било обећања да ће бити помоћи из градског буџета и око санирања наслеђених дугова, ништа ни по том питању није учињено, па од тренутног минуса од 36 милиона динара, 95 одсто су дугови који датирају одавно. Иначе, у 2013. години смо приходовали 84 милиона динара.

На седници Скупштине су разрешени дужности чланови УО Братислав Гашић и Владимир Матијашевић, а оставку је ковертирао и Драгиша Бинић, који је најавио да ће је образложити на наредној седници.

У Управни одбор је ушао Андреј Кулунџић, а нови члан Скупштине је постао Саша Ћирић, директор крушевачког ЕПС.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

31
Nisu pustili Zvezdu i zato su se posvađali...
lopovska posla
Evo njih sada u Zvezdi.A na zimu dolazi jos 2-3 igraca iz Krusevca na Marakanu.Nastavice trend koji su zapoceli Lalatovic i Terzic.
red velicina u jsl
mislim da ce pre pecnik ili neki igraci zvezde u napredak nego obrnutim smerom...
Hogar Strasni
Sve moj do m....
PENZIONER
sta , zvezdini kadrovi posle neresene utakmice ili ti NE prepustanja bodova komsinici-zvezdi , OSTAVKE DALI . koliko li ce ostavki pasti u klubovime prijatelja komsinice-zvezde ??? kako komsinica-zvezda igra ... NECE joj biti dovoljno da izvede 11-st igraca na teren ako sudije , komesari , delegati koji pogodak NE daju . imam utisak da nove kadrove opet vlast postavlja ... ciji li su oni simpatizeri ... kad vlast ima svoj projekat ???
trta
ova dvojca otisla zbog neslaganja sto se zvedi nisu dali 3 boda ali gazda misko rekao ne ....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.