Почетна / Фудбал / Куп Србије

Колашинац: Куп против Чукаричког за повратак на прави колосек

Меч шеснаестине финала Купа Србије на програму је сутра од 14.30, а биће одигран пред празним трибинама новопазарског Градског стадиона
ФОТО: В. Марковић

Тренер фудбалера Новог Пазара Кенан Колашинац рекао је данас да утакмица Купа Србије против Чукаричког долази после убедљивог пораза његовог тима у првенственом мечу од ТСЦ (0:7) и да је то прилика за повратак на прави колосек.

- То што се десило веома је непријатно за клуб с дугом традицијом. Добро је што се игра у учесталом ритму, па одмах морамо даље. Биће промена јер је потребно освежити екипу, али и одморити неке играче за важан недељни окршај с Радом. Имамо 28 фудбалера готово подједнаког квалитета и сигурно је да ћемо саставити озбиљан тим - рекао је Колашинац.

Меч шеснаестине финала Купа Србије на програму је сутра од 14.30, а биће одигран пред празним трибинама новопазарског Градског стадиона.

- Куп за нас није приоритет, али било би лепо да изненадимо и после четири године савладамо прву препрека у том такмичењу. Чукарички има одређених проблема, али ради се о тиму из горњег дела суперлигашке, који игра добар фудбал - навео је Колашинац.

Офанзивни фудбалер Пазара Адмир Кецап рекао је да очекује тешку утакмицу, али да верује у повољан резултат.

- Мало нам је пољуљано самопоуздање после ТСЦ-а, али екипу Чукаричког не чекамо са „белом заставом“. Даћемо и последњи атом снаге да дођемо макар до нерешеног резултата, па да на пенале покушамо да прођемо даље - казао је Кецап.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.