Почетна / Фудбал / Куп Србије

Рад елиминисао Крушевљане из Купа, на Бањици сад желе ТСЦ или Војводину

Дуел осмине финала Купа Србије, Рад – Напредак одлучио је Никола Ђорић (21)
ФОТО: М. Спасојевић

Сјајни штопер Никола Ђорић нашао се на правом месту у право време, и другим голом у сезони одвео је Грађевинаре међу осам најбољих клубова.

- Заслужено смо прошли у четвртфинале. Одиграли смо одлично, излазили смо високо на противника и били агресивни на сваком делу терена. Нисмо дозволили Крушевљанима да створе много шанси, што је увек важно нама из последње линије – истакао је Ђорић.

Израстао је у јунака после гола у првом полувремену.

- Испоставило се да сам одлучио победника већ у 19. минуту. Драго ми је што смо у већем делу утакмице били бољи, а успех је већи имајући у виду да је Напредак високо позициониран у елитном рангу. Тријумфом смо још једном потврдили да имамо квалитет за Супер лигу.

Голу одлуке претходила је лепа акција.

- После центаршута Милосављевића лопту је главом пребацио играч Напретка и осетио сам да ће отићи до друге стативе. Ту сам се позиционирао и ударцем главом проследио сам је у мрежу.

Првенац ове сезоне постигао је у победи над РФК Графичаром (2:1).

- Драго ми је да од Крушевљана нисмо примили гол, а онда и да сам био стрелац одлуке. Надам се да ће бити још голова током такмичења на два колосека.

Ђорић се сјајно уклопио у формацију са тројицом штопера, што је заштитни знак тренера Зорана Рендулића.

- Од почетка сезоне играмо на тај начин, што је почео тренер Ивановић, наставио је Рендулић. Са тројицом штопера и двојицом офанзивних бекова има више одговорности. Игра се агресивније и са више ризика.

Грађевинари, у последњем мечу јесени, гостују РФК Графичару.

- Желимо да наставимо добар низ. Победили смо градског ривала у првом мечу на Бањици, а поново ћемо да јуришамо на три бода – јасан је Никола Ђорић.

Никола Ђорић пред жреб за четвртфинале истакао је жељу:

- Верујем да са ТСЦ-ом и Војводином можемо да се ,,носимо”, поготово на Бањици. И да нам жреб не буде наклоњен играћемо без гарда, јер желимо да догурамо што даље.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Može radovici. Eto naša Vojvodina pa da ih izbacimo ko iz lige i iz Kupa. Ni vinotekar im neće pomoći

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.