Почетна / Фудбал / Куп Србије

КУП: Партизан на Врачару, Звезда чека Борац (САСТАВИ)

Пламен радости на Врачару и Душановцу у последња два дуела градских ривала, првенственом и пријатељском, уместо Змајева - запалио је Партизан! Хоће ли куп мегдан са Вождовцем бити и трећа - срећа за прошлосезонског вожда, осокољеног везаним успесима над Новим Пазаром, АЗ Алкмаром и Спартаком?
ФОТО: Н. Неговановић

Парни ваљак, са ореолом јединог српског клуба на три фронта, данас има прилику да начини корак ка најреалнијем трофеју - у масовнијем такмичењу. Добро позната препрека...

- Куп нам је важан, намеравамо да играмо у финалу и освојимо трофеј. Очекује нас занимљива, вероватно и неизвесна утакмица. Надам се да ће терен бити у добром стању. Верујем у момке и наставак победничке серије, све ћемо учинити да прођемо у наредно коло – истиче Љубинко Друловић, шеф струке Партизана.

 

Црвена звезда је прошле сезоне елиминисана у осмини финала Купа Србије. Миодраг Божовић не жели да понови Лалатовићеву грешку и у најмасовнијем такмичењу се ослони на фудбалере на које није озбиљније рачунао у првенственим мечевима. Осим јаке жеље да се освоји дупла круна, разлог за максималну мобилизацију је и квалитет данашњег противника на највећем српском стадиону, чачанског Борца.

Извешћу тим за који мислим да је најбољи у овом тренутку. Биће највише две промене у односу на претходну утакмицу – најавио је Миодраг Божовић, шеф стручног штаба Црвене звезде.

Најјачи тим црвено-белих играо је и у претходној фази такмичења, против Бачке у Бачкој Паланци. Голове за пролаз постигли су Александар Катаи и Луис Ибањез.

Трофеј у купу је такође циљ. Другачије је од првенства, нема поправног и често се дешавају изненађења. Поготово ако немате адекватан приступ.

 

Ослушкивао је Божовић атмосферу у Борчевој екипи после победе над Радником у претходном колу (4:2)...

Видим да су Чачку расположени, прете да ће да нас победе. Драго ми је, то је још већи мотив за нас. Нормално је да би све осим нашег проласка било изненађење, учинићемо све да не дозволимо пораз.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marlon
UTAKMICA OFK-DONJI SREM.... NAMEŠTENA 1-1 i 2+prvo....CISTO DA SE ZNA, MALO ČIKA TERZA ČASTI...
Zvezdas
Srecno Zvezdo! Moramo da dobijemo ovo , bice tesko bez Kataija.
SRCE NA TEREN HLADNE VAM GLAVE,U NOVE POBJEDE ZVEZDINI JUNACI ,OBORI GAZI ,ZA SUTRA,ZA JUCE,ZA SLAVNE DANE,,,NAPRED ZVEZDO!!!!!!,ISTORIJU UPISITE,ZA SVE ZVEZDASEEEEEEE.
USPEH SE GRADI. SAMO NAPRED!GAZI ZVEZD0 SVE REDOM .
teodor
Ne razumem ove trenere Partizana, zaista! Daj Drulovicu, nemo i ti da unistavas Dzigija, bre. Reci njemu i reci sebi: Narednih pet meceva hocu da te vidim sta znas i umes. Dakle, imas pet meceva da rascistim sa tobom-ili jesi ili nisi! Ne moze decko da opusteno odigra par meceva i pokaze sta zna. Dosta sa trzanjem tog decka, unistavate ga! Neka Babovic ide na klupu!
Zole
I ja isto tako mislim, dzigi je pravi plejmejker kao sale ilic, a mora da ispasta zbog ovog kosonje cupavog!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.