Почетна / Фудбал / Куп Србије

Тренер Борчана: Играћемо пред 4.000 гледалаца на Маракани, то је као без публике

Тренер БСК Борче Драган Аничић би да мења пропозиције у Куп такмичењу. Тачније, смета му чињеница да има повлашћених тимова
ФОТО: В. Марковић

Није добро што су „велики” повлашћени. И, уместо да Црвена звезда гостује у Борчи пред препуним трибинама, играћемо пред четири, пет хиљада гледалаца. Што ће на Маракани да изгледа као да се игра без публике. Али, шта се ту ја питам – скрушено ће Аничић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

alex
Hoces i da vodite 1:0 pre pocetka utakmice?
Posmatrac
Covek je ovde izneo realan problem. Treba uvesti pravilo da kada se u kupu sastanu superligas i nizeligas obavezno da se igra na terenu nizeligaske ekipe. Na primer ako se radi o klubu iz nekog malog mesta, njihovim stanovnicima bi bila cast da ugoste Zvezdu, Partizan, Vovjvodinu... Ovako utakmica ce proci i posle dan dva navijaci Zvezde/Partizana ce je zaboraviti, dok bi za navijace manjeg kluba to ostalo u pamcenju za ceo zivot.
Zvezdas
Kako da ne, Zvezda svaka godine igra prvo u gostima, tako je bilo i ove protiv CSK, a ovaj pljevljak misli da se fudbal igra za sve samo ne za najvece...Oladi druze...
...oladi ti
vi ste i u Evropi igrali prvo u gostima pa ste ispali iz oba takmičenja pa ne znam po čemu ste to najveći?
Posmatrac
Zvezda ce pobediti BSK bez obzira da li ce igrati na Marakani ili u Borci, ali bi trebalo da se igra tamo kako bi se promovisao fudbal i u tom naselju, gde je prosecna gledanost oko 100 ljudi na stadionu.
Sale
Covek u pravu.Zasto ima povlascenih pa pogledaj Engleze svi u bubanj pa ko koga izvuce!!! Sto ne bi bio Derbi u 1 kolu Kupa?!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.