Почетна / Фудбал / Куп Србије

Партизан гостује Јавору, а Звезда Мачви у четвртфиналу Купа Србије

Ако Партизан и Звезда буду играли осмину финала Лиге Европе, њихове утакмице четвртфинала Купа Србије ће бити 28. марта
ФОТО: И. Веселинов

Жреб за четвртфинале Купа Србије одржан је у просторијама Фудбалског савеза Србије.

Фудбалски клуб Партизан играће против Јавора у четвртфиналу Купа Србије, док ће се Црвена звезда састати са Мачвом.

Партизан ће бити гост Јавору у Ивањици, док ће Звезда и Мачва играти у Шапцу.

Интересантно је да се Куп меч Мачва - Звезда игра 14. марта, а већ 17. исти ривали ће се на истом месту састати у Супер лиги.

Преостала два пара су Војводина - Младост у Новом Саду и Напредак - Чукарички у Крушевцу. Четвртфиналне утакмице играће се 14. марта.

Ако Партизан и Звезда буду играли осмину финала Лиге Европе, њихове утакмице четвртфинала Купа Србије ће бити 28. марта.

Потом следе двомечи полуфинала 18. априла и 9. маја, док је финале заказано за среду, 23. маја.

Трофеј победика Купа Србије у фудбалу брани екипа Партизана.

Семафор четвртфинала Купа Србије:

14. март:

Мачва – Црвена звезда

Јавор – Партизан

Војводина – Младост (Лу)

Напредак – Чукарички 

Напомена: Утакмице четвртфинала заказане су за 14. март 2018. године, полуфиналне утакмице играће се 18. априла и 9. маја, финале је 23. маја.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rade
Dobar treba za Mladost, idemo u polufinale.
cha
I naravno kao i u svakoj vesti novinari Zurnala i ostalih novina pricaju samo o Partizanu i Crvenoj Zvezdi, izgleda da nam drugi klubovi po misljenju novinara nisu potrebni ili su novinari iz Beograda pa mi iz manjih sredina mozemo samo da sanjamo o naslovnoj strani u nekim novinama kao sto sanjamo finansiranje nasih klubova od strane drzave i pomoc sudija na svakoj nasoj utakmici!
007
odličan žreb za VOŠU, ako se ozbiljno pojačamo na proleće treba da krenemo na KUP i da osvojimo 3. mesto,ali ovde bi pozvao sve kojima je VOŠA u srcu i duši da dođu u salon FK VOJVODINA u 20h na stadionu gde se obeležava 80 godina osnivanja PRVOG kluba navijača u svim nam bivšim i sadašnjim državama ,pod imenom CRVENI,tad se godišnja članarina plaćala tadašnjih 100 dinara i oma se učlanilo 2000 navijača tako da tek 1950 se osniva torcida i ostale navijačke grupe YU..to je sa klupskog sajta preneo samo Dnevnik što je sramota za ostale novine i sredastva informisanja koja prenose samo divljanja ovih huligana sa raznih strana a ni reč o normalnim zaljublenicima u fudbal svih boja...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.