Почетна / Фудбал / Куп Србије

Немања Р. Милетић: „Милион пута” сам рекао и сада понављам да је Марковић будућност Партизана

Фудбалер Партизана Немања Р. Милетић рекао је да екипи много значи победа против Јавора и пласмана у полуфинале Купа Србије
ФОТО: М. Јелисавчић Пико

Одиграли смо добро свих 90 минута и били смо много бољи од противника у једној тврдој утакмици по тешком терену где је гол све време „висио у ваздуху”. У другом полувремену смо дали први гол, потом други и мирно привели утакмицу крају. Партизан живи од трофеја и много нам значи пласман у полуфинале Купа Србије – рекао је Милетић, стрелац другог гола.

Партизан је у Ивањици са 2:0 победио Јавор у четвртфиналу Купа Србије.

До сада сам имао баш пуно шанси, али лопта никако није хтела у гол. Данас је, хвала Богу, дошао и тај тренутак када сам уписао свој првенац и обећавам да нећу стати на овоме. ;Драго ми је првенствено због добре игре читавог тима у последње три утакмице. Одлично смо одиграли, издигли се изнад свега, показали карактер и вратили се на прави колосек – рекао је дефанзивац црно-белих.

Он је изразио наду да ударац који је задобио на утакмици није озбиљније природе, односно да неће одсуствовати с терена због евентуалне повреде, а осврнуо се и на игру са Светозаром Марковићем у штоперској линији.

Света је и ову утакмицу, као и ону против Чукаричког одиграо без грешке. „Милион пута” сам рекао и сада понављам да је он будућност клуба – оценио је Милетић.

Одбрамбени фудбалер Партизана изразио је наду да ће екипа у наредној утакмици 28. кола Супер лиге Србије против Радника остварити победу и „у миру отићи на репрезентативну паузу”.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

jo
Miletic bi mogao i za repku da igra
gropn II
ma ne, Racic, Ilic, Adzic .... pitaj Djoru ...
Mali je perspektiva srpskog fudbala. Odlican klinac, odlican.
Rašo
Dobri za punjenje džepova,menandžera i rukovodstva.Nema tu Partizana !?
Ramadani
Da uprava i trener preatanu da gledaju ko je igrac od kog menadzera, da prestanu ucene mladih igraca da potpisu za ovog ili onog, sve bi bilo mnogo bolje, ovako, oterali ste Zlatanovica i Petrova, supertalente, a gurate igrace iz trenutno jedine podobne agencije na stadionu JNA, ko nece da potpise za njih, nema cemu da se nada...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.