Почетна / Фудбал / Куп Србије

Голман Чукаричког: Само да не буде трећи фактор

Од прве полуфиналне утакмице на Бановом брду и победе против Партизана (4:2), фудбалери Чукаричког живе за реванш у Хумској
ФОТО: Н. Неговановић

Свесни су изабраници Ненада Лалатовића да су направили тек први корак ка финалном мечу и да их много тежи посао очекује сутра у Хумској

- Нећемо се определити за чување резултата. Сигуран сам на нам шеф Лалатовић неће тражити да се повучемо у шеснаестерац и молимо Бога да не примимо гол. Ово је прво, од надам се четири финала до краја сезоне и верујем да ћемо га успешно решити. Ухватили смо залет победама против Спартака и Вождовца, само још да нам  Копитовић и Кајевић буду спремни за сутра – истиче Немања Балић, голман Чукаричког.

Има ли треме и страха од успеха?

Не плашимо се изазова, сигуран сам у квалитет нашег тима, само да неки трећи фактор не утиче на коначан исход. Једини частан пораз, а да сам ја бранио је онај против Црвене звезде недавно на њиховом стадиону. Два меча са Радничким, онај недавно у Хумској (гол из офсајда) и први меч са Звездом на нашем стадиону не морам да коментаришем, све је виђено. 

Партизан чак и у ситуацији кад му не иде, зна да буде опасан?

Нећемо се бранити као што сам рекао, јер знамо да Партизан свакој екипи може да да гол. Били су ефикасни против нас на свим утакмицама овог пролећа, тако да и ми морамо да одиграмо сигурније у одбрани. Верујем да можемо макар једном да затресемо мрежу у Хумској. То би требало да нам буде довољно. Очекујем спектакл, пуне трибине, динамичан и отворен меч и на крају наше славље. 

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 8. мај. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Vetovatno se covek dobro seca finala Kupa 2011. izmedju Partizana i Vose, kada su novosadjani napustili teren svi znamo zbog cega!
Zuk
Otkud sada to,mi neigramo skljanjalice često,samo tu i tamo.
Pećinci
Ne daj se Belka! Sve najbolje u Kupu!
straja
Petao koji zakurice pre vremena...zavrsi u LONCU!!
nesportski, ali navikli smo ovde
Pa, 'el bio "treci faktor" u prvom mecu? A niko da pomene da vas igrac nije bio na propisnoj udaljenosti od mesta odakle je onaj nesrecni Urosevic (to ga ne opravdava) izvodio onaj udarac posle prekrsaja...A koji je to faktor bio?
Ето ја волим Раднички
Ево правог коментара: "Више мрзим него што волим". Ниси ти никакав навијач.
pfc
Tako je nismo mi Zvezda! Bolje i časno ispasti iz lige, nego nečasno je osvojiti! Nama ne treba niti hoćemo treći faktor. A idkreno, koliko god volim Partizan, ipak ne bih voleo da ove godine uzme kup, ako će to eliminisati Radnički Niš iz borbe za Evropu!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.