Почетна / Фудбал / Куп Србије

СПЕКТАКЛ У НАЈАВИ - Звезду чека 6.000 Врањанаца

Врањанцима исход утакмице са црвено-белима у другом плану, тражи се карта више
ФОТО: Н. Неговановић

Долазак Црвене звезде у оквиру шеснаестине финала Купа Србије изазвао је огромно интересовање у Врању, Динамо први пут дочекаће шампиона. Јуче је плануло свих 4.500 улазница.

Екипа Драгана Антића свесна је подређене улоге, да је сутра на Јумковом стадиону очекује никад тежи ривал.

– У меч улазимо као тотални аутсајдери, јер знамо да је с друге стране најбоља екипа у земљи. Резултат је у другом плану, јер су нам тренутно најбитније првенствене утакмице. Примарни циљ је да изборимо опстанак у лиги и надам се да ћемо успети у томе, Врање заслужује стабилног суперлигаша. Играћемо у измењеном саставу и свако ће добити прилику. Много играча је прехлађено, али се надам да ће се до сусрета са Звездом  опоравити и бити спремни за историјски спектакл. Очекујемо и 6.000 гледалаца на трибинама – поручио је шеф стручног штаба Драган Антић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zeljko G.
Jedva cekam Zvezdin Vesnik
ljubo
evo lepo covek obavestava protivnika i javnost da ce da se smaknu, dok u drugim zemljama 3 ligaci zive za dan da igraju sa vecim od sebe i pod tim adrenalinom i iznenade protivnika koji je izasao sa rezervnim sastavom ,kod nas u takvim slucajevima se predaje unapred ,ovom treneru samo na osnovu izjava bih ja da sam u fss oduzeo licencu.
Sz
Napravite stadion sto pre!!!
Ekica
Vise i ne zalim te ljude koji kupe karte, od muke odvoje neke pare da bi za iste bili statisti u izreziranoj predstavi.
u najavi
A kolika je kvota za 6+? Kakav ce to skup likova biti...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.