Почетна / Фудбал / Куп Србије

ТСЦ: Покушаћемо да загорчамо живот Звезди

Фудбалери ТСЦ-а из Бачке Тополе трудиће се да остваре што бољи резултат против Црвене звезде у Купу Србије, најављено је на конференцији за новинаре
ФОТО: И. Веселинов

"Одиграћемо добру утакмицу и покушаћемо Звезди да загорчамо живот у тих 90 минута" рекао је помоћни тренер екипе Мирко Јовановић у Бачкој Тополи.

ТСЦ ће у среду од 15.00 гостовати Црвеној звезди на стадиону "Рајко Митић" у Београду у осмини финала Купа Србије.

Фудбалер ТСЦ-а Дајан Поњевић је навео да је Звезда велики фаворит.

"Црвена звезда је у овом моменту најбоља екипа у Србији, свесни смо тога. Ми у Београд идемо да пружимо што јачи отпор и да покушамо да остваримо што бољи резултат, можда и да изненадимо", додао је Поњевић.

Голман екипе Ненад Филиповић је казао да утакмицу види као "лепу фудбалску представу" на којој ће његов клуб имати прилику да се покаже.

"Звезда је један од најбољих клубова у Србији и игра врхунски фудбал и у земљи и у Европи, али у фудбалу је све могуће што је Звезда и показала тријумфом против Ливерпула", казао је Филиповић.

ТСЦ је члан Прве лиге Србије, у којој је на четвртом месту са 31 бодом, док је Звезда лидер Супер лиге.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rr
TSC je odlicna ekipa sa dobrom upravom,plan je da udju u Super ligu naredne sezone i da budu rasadnik mladih igraca.Naravno da je Zvezda favorit u ovom susretu,ali treba ocekivati veliki otpor.
Sad
Iznenadićete se sa bar 5 komada, pa vi ste ekipa propalih i neperspektivnih igrača i ta druga liga vam je previše!
Spektrum 33
Ovi baš hoće da popiju petardu na najvećem Srpskom stadionu!
hmmm
Gledajte sada grobarske botove.
MARKO
DALI TO DOLAZI PONOVO LIVERPUL..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.