Почетна / Фудбал / Куп Србије

Лалатовић: Поправног нема, а Војводина је опасна (ВИДЕО)

Сјајне партије који су резултирали рекордима у низу победа у шампионату желе да надграде и добрим партијама у Купу Србије. Данас (17) у Ниш долази Војводина, којој не цветају руже, али баш због тога може да буде опасна
ФОТО: Н. Неговановић

Шеф стручног штаба Ненад Лалатовић поново је позвао публику да дође у што већем броју и помогне Радничког у тешкој утакмици.

- У суботу против Младости је била прелепа атмосфера на стадиону, уживали смо у амбијенту, надам се да ће тако бити и сутра.  Пред нама је велики изазов. Куп је веома специфично такмичење. Једна утакмица, нема поправног и немамо право на лош дан. У Купу нема фаворита и сви резултати су могући. Сведоци сте да у куповима Енглеске и Немачке трећелигаши избацују прволигаше и зато морамо бити опрезни, поготово што играмо са једном квалитетном и великом екипом као што је Војводина. Они су свој потенцијал показали за викенд у Крушевцу, где су у другом полувремеу надиграли Напредак. Имају добре појединце попут Матића, Езеа, Ђурића, а то су играчи који буквално једним потезом могу да реше утакмицу. Војводина има специфичан стил игре. Врло добро користе простор после одузете лопте, опасни су у скоку и мораћемо да будемо на 100 одсто ако желимо да их прођемо - рекао је Лалатовић, а онда се окренуо ка својој екипи.

Финале Купа игра 30. маја на Чаиру , зато је логична жеља свих Нишлија да Раднички буде актер завршне представе.

- Не смемо да гледамо тако далеко и морамо да идемо меч по меч. Далеко је финале, а посебно када узмемо у обзир да су у такмичењу и Звезда и Партизан и Младост и Напредак, који сигурно имају исте амбиције као и ми. Фокусирани смо само на Војводину и ја мислим да ми имамо снагу да их сутра победимо. Екипу која добија  нећу мењати, а у први тим ће се вратити Нермин Хаскић након одрађене суспензије због жутих картона. Првотимци су ми прилично уморни, у серији смо утакмица на свака три дана, већ у суботу нас чека тешко гостовање у Земуну, иако смо сви очекивали да то буде у недељу, али ја једноставно немам 20 подједнако квалитетних играча, па ће носиоци игре морати да стисну зубе и дају све од себе - јасан је Лалатовић.

Улазнице за дуел са Војводином коштају – југ 150, исток и запад 300, а ложа 1500 динара. Билетарнице дворане Чаир радиће од од 9, а на благајне источној трибини стадиона од 13 часова.

 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.