Почетна / Фудбал / Куп Србије

Лалатовић пред Партизан: Ако има Бога идемо у финале Купа! (ВИДЕО)

Тренер Радничког Ненад Лалатовић истакао је да је већи притисак на Партизану у Нишу и растеретио своје фудбалере подсећањем да су већ много урадили ове сезоне, али да је и без поред тога оптимиста око пласмана у финале Купа Србије
ФОТО: Н. Неговановић

Честитао бих мојим играчима на сјајној сезони, која је већ сада изузетно успешна без обзира шта ћемо урадити у Купу. Исписали смо историју и завршили на другом месту у Суперлиги, што ће нека друга генерација Радничког тешко успети да уради. Учинили су нешто што је изгледало немогуће. У лиги смо доживели само два пораза, оба од Црвене звезде, уз три примљена гола из пенала и једним из офсајда. Шта год сутра да се деси, играчи Радничког морају да знају једну ствар, они ће остати хероји Ниша – рекао је Лалатовић на конференцији за медије у Нишу.

Лалатовић признаје да је пораз 1:0 из првог меча у Београду незгодан за Раднички, али да може да се надокнади.

Немамо притисак пред овај сусрет, много је већи притисак на Партизану, који је велики клуб од којег се стално траже трофеји. Уживаћемо у мечу, рекао сам играчима да се опусте и да је сутра њихово вече, а верујем да ћемо из те опуштености остварити циљ. Ако има Бога, изборићемо финале, овај клуб и град Ниш су то заслужили због свега што је урађено ове сезоне, а ако не успемо нећемо плакати. Важно је да оставимо срце на терену, а у том случају имамо озбиљну шансу.

Тренер Радничког позвао је навијаче да у што већем броју дођу на Чаир и пруже подршку његовом тиму.

Желим да атмосфера буде онаква каква је кад ми играмо на стадиону Партизана, да се играчи Партизана осете као гости, а не као домаћини. Сигуран сам да можемо да направимо још један историјски успех, а то не можемо без публике.

Фудбалер Радничког Петар Грбић, бивши члан Партизана, каже да не постоје тајне између две екипе.

Сутра је тај дан који смо дуго чекали, иако тренер Лалатовић не дозвољава да се размишља унапред, једва смо чекали овај сусрет, свима нам је већ дуго у мислима ово полуфинале. Играо сам доста битних утакмица и освајао титуле. За мене ова утакмица неће бити на живот или смрт – рекао је Грбић, који је признао да очекује тежак терен због кише, али да то не сме да буде алиби.

Утакмица између Радничког и Партизана игра се у среду од 20 сати.

 

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Kada su u pitanju lopovi FSS tu Bog ne pomaze....
POLITICAR NA KLUPI JUGOSLOVENSKOG KLUBA
Napred Lalate gazi boraniju, mozes ti to.
Bog
Ima ima, kako nema, ja sam Bog..... Ali navijam za Partizan
Mosquito @ Bog
Boze, lako je tebi. Ti si Bog na nebu, a ovde u Srbiji jedan se predtavlja kao Bog na zemlji, i samo ganja grobare. Ako navijas za Partizan ucini nesto..
procicete...
...ako Bog voli mafiju...
Realan
Da verujes u Boga drekavac nebih prvo rekao da ima Boga a drugo krades a trazis pomoc od ako ima Boga.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.