Почетна / Фудбал / Куп Србије

Нула Младости и Звезде, црвено-бели у финалу Купа Србије

Црвена звезда је у првом мечу славила са 4:1, док у реваншу данас у Лучанима није било голова
ФОТО: ФК Црвена звезда

Младост – Црвена звезда 0:0, резултат првог меча 1:4

ЛучаниСтадион: „Младости“. Гледалаца: 2.500. Судија: Петар Пипер.

МЛАДОСТ: Росић, Андрић, Лековић, Милошевић, Шатара, Пејовић, Тумбасевић (од 81. Павловић), Бојић, Радивојевић, Јовановић, Бојовић (од 46. Одита).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Стојковић, Милуновић, Бабић, Родић, Јовичић, Јованчић, Иванић (од 70. Вукановић), Бен (од 76. Гобељић), Марин (од 84. Вулић), Павков.

 

Фудбалери Црвене звезде пласирали су се данас у финале Купа Србије, пошто су у полуфиналу победили Младост из Лучана укупним резултатом 4:1.

Данашња динамична утакмица у Лучанима завршена је нерешено, без голова, али је Звезда захваљујући победи од 4:1 из првог меча играног 16. априла, изборила пласман у финале.

Звезда ће 23. маја на стадиону Чаир у финалу играти против Партизана, који брани трофеј у Купу. Црно-бели су данас играли 1:1 са Радничким у Нишу, а у првом мечу су славили са 1:, те су се укупним резултатом 2:1 пласирали у финале.

Младост је на свом терену била врло мотивисана да оствари победу и потенцијално преокрене, али то им није пошло за руком.

Имао је домаћин велики број солидних прилика пред голом Милана Борјана, али је мрежа остала нетакнута, док је Звезда углавом претила ударцима из даљине.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

realno
Za malo pa da vam Lucane uvali 6-7 komada...ali imate srece da Odita nije M'bape...
Севера део
За мало да нам увале 6-7 комада,а резултат 0:0,браво геније.
Piksi iz kornera
Tuga od igre Zvezde u Lučanima! Mladost je imala barem sedam izglednih šansi od kojih je samo Odita imao četiri! Odbrana Zvezde i defanzivni zadnji vezni kao da nisu postojali! Igra zvezde i dalje užasno spora, neborbena i bez energije! Sa ovakvom odbranom i ovakvom igrom ne smemo dočekati kvalifikacije za Evropu! Kakva farsa, trener čiji tim igra ovako tužno, tokom celog proleća, je proglašen za trenera godine! Posle svake tužne utakmice Zvezde, “trener godine” kaže da “iz ove utakmice” mora izvući zaključke, ali od zaključaka ništa!
Севера део
Тренер у клубу,и селектор репрезентације нису исто,то би као велики познавалац свега, требало да знаш.А,друго,тај тренер је победио финалисту ЛШ.Прошле сезоне дочекао пролеће у лиги Европе.А,шта ти имаш постигнуто у животу,када понижавао друге?
Piksi iz kornera@Severa deo
Ko to kaže da treba da bude izabran “trener godine”?! Trener godine može da bude samo neko ko je postigao neki uspek u Evropi (recimo proleće u Evropi) a ne neko ko je na ovim njivastim terenima u SLS osvojio prvenstvo, jer to apsolutno nije nikakav pokazatelj kvaliteta! Zvezda je u grupnoj fazi LŠ osvojila poslednje mesto sa zabrinjavajućom gol razlikom od 5:17, što je neuspeh! Trener godine može biti i selektor koji Srbiju odvede na neko takmičenje (Evropa ili svet)! Zamrznimo tu titulu dok se zaista ne pojavi neko ko odskače!
Прикажи још одговора
Goran
Miloje, nadam se da si svestan da mi ovakvom igrom nećemo uzeti kup! Nešto pod hitno MORAŠ učiniti...
Zuk
Samo zahvaljujuci nespretnom Oditi koji je imao za pet minuta pet zicera, Mladost je ispala a koja je bila za klasu bolja narocito u drugom poluvremenu.Realno trebalo je da bude 8-2 za Mladost.
jo
Pitam se pitam, do koga si pokupio foru "realan rezultat"
mmne
greska....9 - 2
Прикажи још одговора
exe
Odbrana sacuvaj boze

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.