Почетна / Фудбал / Куп Србије

Милојевић: Младост је била боља! Миловановић: Не верујем да не можемо гол да дамо

Звезда се данас пласирала у финале Купа Србије, пошто је у полуфиналу победила Младост са 4:1, што је био резултат првог меча на стадиону „Рајко Митић” 16. априла
ФОТО: ФК Црвена звезда

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић честитао је свом тиму на пласману у финале Купа Србије, али је истакао да је Младост у реванш утакмици полуфинала била бољи ривал.

- Честитам мојим играчима на проласку. Резултат из прве утакмице је практично решио ово полуфинале. Знали смо да ће ова утакмица бити тешка, а то се и показало. ;Младост је била боља. Да ли због недостатка нашег мотива или нешто, не знам, видећемо... Не свиђа ми се како смо играли - рекао је Милојевић.

Звезда се данас пласирала у финале Купа Србије, пошто је у полуфиналу победила Младост са 4:1, што је био резултат првог меча на стадиону „Рајко Митић” 16. априла.

- Данас није требало да се заврши 0:0, али (Милан) Борјан и млади и перспективни (Никола) Росић буквално као да су зачарали мреже - додао је Милојевић.

С Милојевићем се сложио и тренер Младости Ненад Миловановић, који је у чуду што његов тим из великог броја прилика није постигао гол.

- Штета што је киша последњих дана, јер знам да би било више људи. Слажем се да су данас само голови недостајали, али ето публика је имала прилику да види два одлична голмана, најбоља у земљи. Обележили су меч. Звезда је била активнија у првом, али смо ми у другом одговорили високим притиску, имали седам-осам шанси. Борјан је „скинуо“ четири-пет, али у овим осталим не верујем да нисмо могли да постигнемо један гол. Честитам Звезди на пласману у финале и победи у првом мечу. Мислим да смо ми показали да заслужујемо место на табели Супер лиге и ову позицију у Купу - рекао је Миловановић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MarkoDel
Kamere Arena Sport 1, su tokom utakmice nekoliko puta pokazivale smrknuta lica čelnika Zvezde koji su bili u ložama stadiona u Lučanima! To je najbolji pokazatelj kakav je bio kvalitet Zvezdine igre! Pitam se ko je kriv što Zvezda nema igru?! Prosudimo sami!
tarabica
da li igramo utakmicu za treće mesto? ako igramo moramo pustiti i radnički
Zunzar
Jedna od najslabijih igara Zvezde ovog proleća! “Tim igra onako kako ga spremi trener” (Fabio Kapelo)! Ne znam šta možemo očekivati u novim kvalifikacijama za Evropu sa ovakvom igrom i ovakvom odbranom?!
Zunzar@Severa deo
Uživaj i dalje u vanvremenskim partijama Zvezde iz ovog proleća, vođene maestralnom rukom trenerskog gurua Milojevića! Uživaj!
Севера део
Заиста не знам шта твој партизан може да очекује.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.