Почетна / Фудбал / Куп Србије

Партизан избацио Нишлије, Зоран Тошић одвео Парни ваљак у финале Купа Србије

Тренер црно-белих Саво Милошевић од старта меча дао је шансу талентованом Лазару Павловићу, момку рођеном 2. новембра 2001. године
ФОТО: ФК Партизан

Раднички – Партизан 1:1 (0:0), резултат првог меча 0:1

Стрелци: 1:0 – Стојановић  у 75, 1:1 – Тошић у 80. минуту.

НишСтадион: „Чаир“. Гледалаца: 5.000. Судија: Лазар Лукић.

РАДНИЧКИ: Ристић, Тодоровски, Панков, Црномарковић (од 82. Никодијевић), Ђорђевић, Дринчић, Бондаренко (од 68. Нома), Стојановић, Ранђеловић, Грбић (од 74. Петровић), Хаскић.

ПАРТИЗАН: Стојковић, Н. Р. Милетић, Остојић, С. Павловић, Урошевић, Шћекић, Здјелар, Тошић (од 87. Смиљанић), Пантић, Л. Павловић (од 82. Илић), Рикардо.

 

Фудбалери Партизана пласирали су се у финале Купа Србије пошто су у Нишу ремизирали са Радничким (1:1). У првом мечу црно-бели су славили са 1:0.

Парни ваљак ће у финалу снаге одмерити са Црвеном звездом, која је раније данас избацила Младост. Подсетимо, Партизан је у претходне три сезоне освајао најмасовније такмичење.

У Нишу је виђен добар меч, доста узбуђења, два лепа гола и неколико сумњивих ситуација (црно-бели су тражили пенале, први у првом делу игре када је срушен Павловић и други у другом када је Дринчић играо руком у казненом простору после шута главом Милетића).

Екипа Ненада Лалатовића је у 75. минуту дошла до вођства. Тада је после једне повратне лопте Лазара Ранђеловића с десне стране сам „на пеналу” остао Саша Стојановић који је шутем кроз „шуму” играча савладао Владимира Стојковића.

Раднички је у тим тренуцима имао резултат којим би се победник одлучио у продужетку, али је на истеку 80. минута Партизан дошао до гола.

Зоран Тошић је после проигравања Рикарда Гомеша с левог бока остао сам у петерцу и послао лопту у небрањену мрежу за велико славље црно-белих.

Меч је обележио и деби младог Лазара Павловића у дресу Партизана. Тренер Партизана Саво Милошевић од старта меча дао је шансу талентованом момку рођеном 2. новембра 2001. године.

Финале Купа Србије у коме се састају вечити ривали на заказано је за 23. мај, а играће се управо у Нишу на стадиону Чаир.

Коментари51
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

los penzos 47
Kakvi akteri-takva i poseta!posvećeno..."TYz"-u!
moma52
Igru Partizana je ,na bolje, pomerio klinac,kome Drinčić već pri prvom startu za malo nije pokidao nogu(naravno Drina zna to da radi) i opet naravno bez opomene.Da je sudio neko ,kome možda nije naređeno,utakmica bi se završila prekidom jer Niški kanibali bi ostali sa nedovoljnim brojem igrača za odigravanje utakmice.Ovaj što sebe naziva najboljim trenerom u zemlji da promeni flomaster,a restiktivni prostor mu ograditi žicom i ozvučiti da se lepo narod edukuje i postane finiji.Neće on nigde iz Radničkog,a već sledeće sezone će dobiti otkaz,jer ono što on radi nije za mlađe od 70 godina.
upravo...
...tako.
kiDe
Partizan je na iskustvo otisao dalje, Da li je bolji? Iskustvo u smislu ucestalih padanja igraca, previjanja na terenu, za sudiju nevidljivog drzanja protivnika (oboren igrac radnickog od strane Ostojica, kada drzan sa obe ruke). Za Partizan kada protivnicki igrac jace udje u duel, je faul, zuti pa bogami i crvenia a ko je u kaznenom prostoru i penal. Navijaci sve zaboravljaju, ali bolje po niih i klub. Sledece godine ista prica, ali od partizanovaca.
gropn II
Aau, neki komentari su ti i bili smisleni, a sa ovim si pobedio ... Fudbal, a pravila vaze i za Kup je kolicnik datih i primljenih golova, u dva meca Partizan 2, Radnicki 1, i tu koje bolji svakoj prici je kraj ... da, vidimo, ispada da su padali samo Partizanovi igraci, opis situacije oko dva penala za Partizan i crvenog kartona za igraca Radnickog nema, i razne druge situacije, odmori , skoncetrisi se .... vise sreća u sledećem izvlacenju, npr ako izvucete sestru zvezdicu
Pigeon
Boze (ovaj, sto ga ipak IMA) tebi srvarno nije dobro...Partizan na iskustvo sa oba Pavlovica, na primer, spram Drincica i Grbica, recimo...Sudjenje katastrofalno, ne znam da li je sudio tralalajka kraj aut linije ili ovaj jadnik od sudije...Dva oprostena penala, dva crvena kartona, nekoliko faulova u zoni 20m...'Ajde, bre nekoliko komentara si pustio, ne znam gde se vise nalupeta...
Za finale S.Ilić od starta
U tandemu sa malim Pavlovićem. Danilo Pantić na klupu.
TYZ
Sram vas bilo Nislije na ovakvoj bednoj poseti! Ne zasluzujete ni evropu ni kup!
Tranzicija
Pa ne mozemo svi da imamo pun stadion kao vi na JNA ...
hedonist
Derbi je gledalo 13000 ljudi,Partizanove utakmice gledaju prosek 2000,zato ućuti i uzivaj u beogradskom pašaluku gde vam je i mesto jer vas favorizuju u svim segmentima bez potrebe. Napravite ligu sa Zemunom, Radom, Čukarickim, Bezanijom i pusti nas da igramo sa normalnim ekipama.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.