Почетна / Фудбал / Куп Србије

Владан Милојевић: Немојте да пуцате због овога, биће "свеже крви", нових играча...

Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, није био претерано расположен после финалног меча Купа Србије
ФОТО: М. Рашић

"Морам да честитам својим играчима на целој сезони која је била напорна. Можда је, колико год гордо да звучи, дошло у добром тренутку, да се ми сами запитамо, видимо где смо и шта смо и са каквим снагама ћемо и шта нам је потребно за нову сезону. Играчи иду на заслужен одмор и веома брзо нас очекује окупљање и поново једна напорна сезона, ништа лакша или тежа од ове претходне", рекао је Милојевић новинарима после утакмице.

Звезда је поражена од Партизана 1:0 и тако пропустила прилику да освоји Куп Србије, али и "дуплу круну". Милојевић је честитао Партизану на трофеју у Купу.

"Екипе су играле да направе што мање грешака. Ако бисмо погледали утакмицу у самој припреми, претпоставили смо и очекивали Партизан у блоку са контранападима, са нашом отвореном игром. Нисмо једноставно налазили решења јер нисмо имали хитрину и брзину, оно све што нас је красило. Много играча је било ван игре. Нисмо имали ни изгледну шансу... Партизан нам је дао гол из прекида и за толико победио и освојио Куп", казао је Милојевић.

Стао је у одбрану својих играча.

"Немојте да пуцате због овога. Никад нисмо причали да ли је неко прецењен или потцењен. То су тешке речи које лако употребљавамо. Ти исти играчи су донели Звезди ово што су донели и не можете да дођете после једне овакве утакмице... Увек преузимам апсолутну одговорност, ја их тренирам и бирам. Они само треба да изнесу оно што смо се договорили. Много пута смо имали јасан план, знали шта смо хтели. У последње време нам недостаје страст. Партизан је имао страст. Ми је нисмо имали данас, ни у последње време. Питање је зашто је то тако. Анализираћемо и видети где смо то погрешили", рекао је Милојевић.

Додао је да очекује да ће екипа бити спремна за нову сезону.

"То је сасвим нормално. Тако то дође. Постоји притисак, а ми смо у последње време бити растерећени. Играчи су ко зна где у својим главама, једва чекају да се заврши сезона. Једноставно су такви и морамо да нађемо неко решење. То није добро и не треба да буде тако, али шта год да хоћемо да урадимо следеће сезоне, ову морамо да заборавимо и кренемо од нуле. Имамо пуно изазова и мислим да ова екипа то може. Биће нових играча, 'свеже крви'. Надам се да ћемо уз добре припреме бити спремни за квалификације", навео је Милојевић.

По његовим речима, Партизану је цела сезона стала у ових 90 минута, а његовој екипи и "не баш тако".

Милојевић је рекао да ће искористити неколико дана да заборави ово и одморити, а да га врло брзо очекују нове обавезе.

Коментари75
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Bravo!
Darko
Što se mene lično tiče, posle ovakve bruke koju su nam priuštili stručni štab i igrači, mogu slobodno svi ali baš svi da dobiju ispisnice i odu, jer ovakvim pristupom finalu Kupa, odnosom prema klubu, navijačima i igri ne zaslužuju ništa bolje. Svi sem Borjana. Ivanić promašaj veka, Marin misli da je Mesi, a za njega su Dejo, Piksi i Robi misaona imenica, napadačima nema ko da doda loptu, Ben pojma nema šta radi na terenu, odbrana misli da je na splavu, zadnji vezni čak ni to. Tri pasa ne mogu da vežu, a lopta se od njih odbija kao od ćoškaste stative, jer se od zida odbija pravilnije. Partizanu svaka čast, jer je održao pokaznu nastavu iz taktike, savremenog fudbala, volje, želje i odnosa prema klubu, navijačima i takmičenju. Milošević je Milojeviću imao šta da pokaže i da ga postavi na pravo mesto. U mišiju rupu. Sa ovakvim odnosom i pristupom, koga god da dovedemo u prelaznom roku, za nas se evro takmičenje završava u julu u prvom kolu. Umor? A šta da kažu ljudi koji svaki dan rade.
SUDIJA
Da nije sklanjalica , dosuđenih nepostojećih penala (prekršaj košarkaški dodir Uroševića nad Benom). priznati golovii iz auto, gol a nije gol Boaći).ja ne pamtim kad ste u zadnje vreme nadigrali Partizan
Старина
Сваки пораз од Партизана боли, поготову на нашем стадиону. Звезда је очајно играла ни један шут ка голу, ни један пас, ни један продор преко бокова и то је то. Партизан није блистао неком перфектном игром, али довољно за трофеј. Честитке од мене СТАРОГ ДЕЛИЈЕ. Игра Звезде је за дубљу анализу. Иде пелазни рок и неким играчима се треба захвалити. Овде морају да дођу наша деца, деца која су одрасла у црвенобелом јату. Саво је то знао и на најбољи начин убацио у ватру Партизанову децу. Честитке ривалу на освојеном трофеју, а Звезда нека победи када буде могла и спремна за то.
mraka
Neces ti elvise vise meni da sudis derbi...A penal za nasu zvezdicu? Sta? Nije bio? Ima, bre, da izmislis!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.