Почетна / Фудбал / Куп Србије

Лалатовић: Не смемо да се опустимо јер желимо трофеј у Купу

Војводина ће 3. јуна на свом терену играти против Младости из Лучана, у четвртфиналу Купа Србије
ФОТО: ФК

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је данас да његови играчи не смеју да се опусте у четвртфиналној утакмици Купа Србије против Младости из Лучана, пошто је њихов циљ освајање трофеја у том такмичењу.

- Оно што је сигурно јесте да код мојих играча не сме бити никаквог опуштања пред ову утакмицу, из простог разлога што ни ми, ни Младост, у тај меч нећемо ући у топ форми. Пауза због корона вируса је оставила трага на све екипе, по повратку на терен нико неће бити на истом нивоу као када је сезона прекинута. Сматрам да су шансе 50:50, а да ће у полуфинале проћи тим који буде имао више среће и покаже већу жељу за победом и љубав према свом клубу и навијачима - рекао Лалатовић за клупски сајт.

Војводина ће 3. јуна на свом терену играти против Младости из Лучана, у четвртфиналу Купа Србије.

Војводина је ове сезоне у два наврата играла са екипом Младости и победила.

- И у Лучанима и у Новом Саду смо победили 2:1, али су обе утакмице биле врло тешке и неизвесне. Младост је добра екипа, организована и одлично вођена, а од раније је познато да је Куп врло непредвидиво такмичење, у којем понекад до самог краја дођу тимови од којих се то није очекивало. Међутим, наш циљ је познат, а то је да освојимо трофеј, па ми из тог разлога није толико битно да ли ћемо у четвртфиналу играти против Младости, Звезде, Партизана или неког другог - навео је Лалатовић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki
Hoće li neko reći kako ćemo gledati utakmice u nastavku. Kome treba nastavak lige ako gledaoci neće videti sve utakmice. Pitanje za FSS ? Dosta nam je arene sport i redovnog gledanja Zvezde i Partizana. Molimo da se u prenose uključi i RTV ?
Lazes, lazes...
A ako u finalu naidjes na mezimicu? Aaaaa, priznaj macane, priznaj za koga ces navijati, cak i protiv svog tima!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.