Почетна / Фудбал / Куп Србије

Прекид у Сурдулици због транспарента

Радник је у Сурдулици дочекао Партизан у четвртфиналу Купа Србије
ФОТО: partizan.rs

"Лиге где Цигани нису први се поништавају, док се лажне титуле са навијачима прослављају".

Транспарент са овим натписом појавио се прво на стадиону Партизана у Хумској на првенственом мечу са Младошћу, тада је утакмица каснила са почетком због транспарента на јужној трибини стадиона, иако навијача није било.

Четвртфинални меч Купа Србије Радник - Партизан, и опет исти транспарент, сада на трибини где су били Гробари, и опет прекид. Само сада недуго пошто је меч почео.

Уследио је краткотрајни прекид, па наставак. Онда нови прекид у 11. минуту. Голман Владимир Стојковић пришао је навијачима и замолио их да уклоне транспарент, а пошто то нису у учинили, судија Јовановић повукао је играче са терена.

После су уследила и погрдна скандирања на рачун председника ФСС.

После више од десет минута паузе уследио је наставак. Наравно, првобитно је транспарент уклоњен.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sudija
A , jel ispada Zvezda u rukometu, da li je Vojvodina šampion imajmo neke realne principe ,da bar izgleda da je sve regularno i u ostalim sportovima a ne samo da se prišije Zvezdani zvezdica u u fudbalu a ostali klubovi si igrali za boraniju.
Севера део
А,јел испада Партизан у ватерполу из јадранске лиге?Чисто да све буде регуларно...
Zvezdaš
A zbog čega prekidaju utakmice kad se skandira protiv vlasti, nameštanja i ne regularnosti? Svako ima pravo na slobodu govora i izražavanja ILI NEMA? Ja sam navijač Zvezde i meni ne smeta što Partizanovi navijači sumnjaju u regularnost lige. Bilo da su u pravu ili ne imaju pravo da izraze svoj stav . Ne vidim kako to utiče na tok utakmice u kojoj njihov klub učestvuje? Ali zato vidim nameru kad se utakmica prekine
pfc
A šta je sporno na transparentu? Jel nešto izmišljeno, jel nešto lažno?! Sve je tako kako piše... I sad je problem što je to neko napisao, a nije problem što ke to neko uradio tako?! E zemljo Srbijo...
juzni
Severnjacka laz. Nikada niste bili kaznjavani!
pfc
A tek za vas što će da boli q..c i nas i ceo svet, kad budete igrali treću ligu, 10 godina bez prava povratka u drugu. Pa onda drugu 10 godina bez prava prelaska u prvu. Pa onda prvu 10 godina bez prava učestvovanja u Evropi.
Прикажи још одговора
Kely
Srbija je zemlja u kojoj je istina uvek bila strogo zabranjena!
Бари
Кидај ЗВЕЗДИЦЕ,НЕКА ПАТЕ фрањевци!
Krcunovi svedoci
Zašto da pate navijači Zvezde?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.