Почетна / Фудбал / Куп Србије

Лалатовић о финалу Купа, саставу, увредама Гробара на рачун бивше супруге...

Финале Купа Србије између Војводине и Партизана играће се у среду од 19.00 на стадиону Чаир у Нишу
ФОТО: ФК Партизан

Тренер фудбалког клуба Војводина Ненад Лалатовић рекао је данас да нема притисак пред финале Купа Србије и да жели фер и коректну утакмицу са Партизаном.

- Немам никакав притисак. Очекујем добру, фер и коректну утакмицу, да све прође у најбољем реду, без икаквог инцидента, а нек победи и освоји трофеј онај ко буде био бољи - рекао је Лалатовић на конференцији за новинаре.

Војводина ће играти против Партизана финале Купа Србије у фудбалу.

- Играчи Партизана имају веома велики квалитет. Ово је специфично такмичење, нема поправног. Шансе су 50-50, али Партизан има много искуства са освајањем трофеја, играће у Нишу, пред много својих навијача. Нама је жао што нас наши неће подржати јер сматрам да би нам били од велике помоћи. Спремни смо, знамо шта нас очекује, много навијача Партизана и квалитетан противник - навео је Лалатовић.

Тренер новосадског клуба је казао да ће извести најјачи могући састав, али је изразио жаљење због тога што неће моћи да рачуна на Мирка Топића.

- Јако ми је жао што нећу моћи да рачунам на Топића који је један од најталетованијих играча и који је веома битан шраф у нашој игри. Нећу моћи да рачунам и на Младеновића који се јако добро уклопио у клуб - додао је Лалатовић.

Он је говорио о увредама које су навијачи Партизана изрекли на рачун његове бивше супруге.

Лалатовић је истакао да стоји иза сваке своје речи, и да је рекао да ће стадион Чаир бити "гротло" навијача Партизана и да Војводини неће бити лако да победи.

- Да ли смо их мотивисали или не, па ја њихове навијаче мотивишем чим се појавим, сама моја појава је за њих велика мотивација. Једноставно, они воле да ме понижавају и вређају. Морају да воде рачуна да тако мотивишу мене и моје играче јер сматрам да једна српска мајка, која рађа српску децу није заслужила да је ико вређа и понижава. По српству је мајка светиња, а они вређају жену која рађа српску децу. Због таквих ствари не могу да доведем своју децу на утакмицу. То је за мене несхватљиво. Вређајте мене, ја могу да се носим са тим - рекао је Лалатовић.

По његовим речима, фудбалери Војводине ће моћи да се носе са притиском.

- Чим могу да поднесу мене и мој притисак који им стварам, сигуран сам да ће моћи и у финалу Купа - рекао је Лалатовић.

Финале Купа Србије између Војводине и Партизана играће се у среду од 19.00 на стадиону Чаир у Нишу.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
A da nije u pitanju srpska majka nego neka druga? Da li bi onda bilo ok da ju neko vrijedja i ponizava? Ovi naizgled sitni detalji vrlo cesto prodju neopazeno, a zapravo vise govore o osobi nego bilo sta drugo sto je osoba rekla. Ali nije ni Lalat bas toliko glup – zna on dobro na sta se Srbi loze i kako da pridobije vecinu (a pogotovo kod Zvezdini navijaca).
007
Mosqito da ne vredjamo delije i cigane oni su ljudi a ovi sad barabe i huligani ko i placeni firmasi lazni grobarski janicari a mi pravi navijači koji smo 60,70tih igrali ili gledali fudbal smo samo ojedjeni posmatraci ovog bezakonja i ludila...
laza
Najveći PROVOKATOR,JE Lalatović,!
trnina
Šta no reče Igor Cvitanović, za koga su navijali cigani u Zagrebu 1997. god. na utakmici Croacija - Partizan. Verovatno za Partizan aha.
Vatikanac
Izabrali smo manje zlo za Srbe .
007
Kakvo vreme takav marod kakav narod takva vlast kakva vlast takav fudbal kakakv fudbal takvi treneri igraci navijaci i posmatraci.
Mosquito @ 007
Kakav SNS, takve delije...Pozdrav za grobarskog firmasa.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.