Почетна / Фудбал / Куп Србије

Лалатовић: Показали како се бори за клуб, за Нови Сад, за навијаче

Фудбалери Војводине освојили су Куп Србије, пошто су вечерас у финалу у Нишу на пенале победили Партизан
ФОТО: И. Веселинов

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је вечерас да је његова екипа заслужила трофеј Купа Србије и да су његови играчи показали како се бори за клуб, Нови Сад и навијаче.

- Утакмица је била изједначена, прво полувреме је припало нама, друго њима, али мислим да смо заслужили да победимо у регуларном току утакмице. Али, Бог није тако хтео, Бог је тражио да ово буде неизвесно до самог краја - рекао је Лалатовић после утакмице.

Фудбалери Војводине освојили су Куп Србије, пошто су вечерас у финалу у Нишу на пенале победили Партизан.

- Моји играчи су још једном оставили срце на терену, још једном смо показали да смо са правом ту где јесмо, да смо један велики клуб, да су моји играчи велики играчи, да се тако бори за Војводину, да се тако бори за север Србије, да се тако бори за Нови Сад, за наше навијаче - рекао је Лалатовић.

- Ово је све њихово, а ја као тренер ову победу поклањам како навијачима, тако и северу Србије и нашем граду Новом Саду. Данас сваки Новосађанин треба да буде поносан на играче Војводине јер су оставили срце за свој град, своју Војводину. Доносимо трофеј тамо где и припада. Трофеју је место у овом тренутку у Новом Саду.

Лалатовићу је ово први трофеј у каријери. Како је истакао, прижељивао га је 10-11 година.

- Три пута заредом сам играо полуфинале, испао сам. Ево сад четврти пут сам ушао и освојио трофеј против Партизана. Два пута ме је Партизан избацивао у полуфиналу, трећи пут сам успео да ја њих избацим у финалу, да освојим трофеј. Јако сам срећан - казао је тренер Војводине.

Лалатовић је навео да трофеј поклања својој деци.

- Моја деца највише проживљавају ово. Вређају их током свих 90 минута, вређају мајку моје деце свих 90 минута. Моја породица је велика, јака, моја деца су снажна и они знају да те увреде не заслужују, али ја трпим стоички. Истрпео сам и данас стоички све увреде и ову победу поклањам својој породици - рекао је Лалатовић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
Kako ste igrali i borili se,tako su igrali i Cukaricki,Mladost,Napredak,Vozdovac i Spartak protiv Partizana a svima im je zajednicko da su jednom ili dva puta presli na Partizanovu polovinu i dali po gol najmanje.Svi nabrojani imali su po dva tri kornerai to je sve.Bunker bato jer Partizan promasuje najvise zicera a to se kaznjava.Dzaba po petnaest i vise kornera jer se to ne broji.Znaci nije nikakva umetnost igrati tvrdu bunkericu kada svaki protivnik racuna na Partizanovu neefikasnost.Sto se tice igre samo je Zvezda bila koliko toliko ravnopravan partner ostali su bruka pa i Vojvodina. Pored svega nabrojanog penali protiv Partizana se olako dosudjuju kao onaj protiv Vojvodine a da je tu isti kriterijum,Partizan bi na svakoj utakmici trebao da ima bar po po penal a ne ukupno sest zacelo prvenstvo.
Peki
Cestitke na osvojenoj tituli preko penala. Bravo......
miki
Cestitke na duploj vicesampionskoj tituli.
Dusan Dzigurski Dzigurica
Bravo Lalate, svaka cast, osvojices ti naredne sezone i Ligu Evrope sa Vojvodinom! Zivi bili pa videli.
Vojvodjanin
Ne mogu da verujem da vecina navijaca partizana celo vreme prostacki vredja trenera Vojvodine, cak su mu pojedini i decu a ne samo zenu vredjali a da niko iz kluba nije ni pokusao da reaguje ili da nakon utakmice to osudi. fk partitan i grobare covek moze samo sa odvratnoscu da gleda! A onda kukaju nesto kao namestene titule...pa i da su namestene neka su! Ne postoje gori ljudi od grobara niti odvratniji klub od partizana. Neka vas je LALAT oducio od fudbala i po.rao vam se u sezonu-ostali ste bez icega. Sto.u stvarno treba krasti, nije mi vas ni malo zao. Cak mi drago ako drugi namestaju a vi patite!
Znamo se
Plujvaćeš i po nama, čim odeš negde...
Darko
Gospodin čovek.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.