Почетна / Фудбал / Лига Европе

РТС преноси Партизан, Звезду и ТСЦ

Прво у среду у 17 играју Омонија - Црвена звезда у квалификацијама за Лигу шампиона
ФОТО: М. Рашић

Мечевe српских представника у Европи преносиће телевизија са националном фреквенцијом - РТС.

Прво у среду у 17 играју Омонија - Црвена звезда у квалификацијама за Лигу шампиона.

У четвртак квалификације за Лигу Европе играју црно-бели и Бачкотополчани. Партизан од 19 часова гостује Сфинтулу, а ТСЦ од 21 у Сенти дочекује ФЦСБ.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Todor strasni
Partizan rutinski prolazi ove Moldavce. Nismo mi bogzna sta ali za ove smo ipak dovoljno jaki. TSC bi mogao iznenaditi Rumune, evidentno je po partijama u prvenstvu da su u ovom dijelu sezone sve bacili na Evropu a FCSB i ne djeluje nesto uvjerljivo. Zvezda prelazi u Ligu Evrope, tj. u plej-of. Laganih 2:0 za Omoniju.
011
Srećno vam bilo protiv Standarda.
Labud
Lalat nikad nista nije uradio u Evropi. Nalozi neke dripce da grizu 2-3 puta godisnje i onda izduva cim izadje u Evropu. Od nekih koje je tesko naci i uz pomoc google maps.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.