Почетна / Фудбал / Лига Европе

Витас: Не треба да се бојимо Шарлроа

Штопер тврди да ривал Парног ваљка ништа није променио у односу на 2015. и 2016:
ФОТО: partizan.rs

Урош Витас – штопер Партизана са искуством играња у Белгији против Шарлроа, током 2015. и 2016. у дресовима Гента и Мехелена.

Отуд, с референцом да после одгледаних снимака лидера веома јаког првенства прозбори „коју” о ривалу црно-белих за пласман у предворје Лиге Европе:

- Начин игре Шарлроа апсолутно се није променио од периода кад сам био у Белгији. Нема ту много непознаница. Квалитетан су тим, али никога не би требало да се бојимо, нарочито екипе као што је Шарлроа.

Ево и на чему корпулентни дефанзивац гради оптимизам:

- Коментарисали смо одмах после Сфинтула: следећа утакмица биће нам лакша. Белгијанци ће игурно да изађу да се надигравају, изузетно је тешко пробити бункер кад 10 људи стоји иза лопте. Ако се из првих неколико шанси не постигне погодак, постаје све теже.

Витас се не би либио да шутира ни пенал ако дође до рулета, без обзира на промашај у финалу Купа Србије против Војводине у Нишу:

- Вредно радим на томе, остајем после сваког тренинга и шутирам из по неколико.

О тријумфу, „на мишиће” – хицем Бибарса Натха из једанаестерца, против Златибора, каже:

- Најважније да смо наставили победнички низ.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bari
Mi se uzdamo u tebe jer si nevidjen sporac a i kiksara.
Dzo Black
Ja se tebe iskreno najvise bojim
Pigeon
Ne treba da se bojimo nikoga, jer mi smo-Partizan! Izadjes i igras, pa sta bude! Tako su igrali oni ranije; ne volim kada vidim da se ovi danas i Zlatibora plase...
-52
Kad vec volis matematiku:partizan -Zvezda ukupno u derbiju 335:387 dakle -52. Ili ako ti je lakse da skratimo: partizan-Zvezda 0:52 !!!
@Mismo Partizan
Hajde klinac knjige u sake pa nauci da sabiras ili oduzimas.Zvezda Partizan 1-7,0-6,1-6.0-5 toliko od nas a Borac BL -Zvezda 7-4.Hajduk 6-1,Polonija Poljska peta liga 6-0,Nagoja,6-0Slovan6-0. Totenhem,6-0 Bajern 6-0,PSG 6-1,Borac Cacak 5-1,i zabole me vise ruka mogu da nabrajam do sutra.
Прикажи још одговора
Mare77
Ne bojim se Sarloa ja se bojim tebe Vitase.
Trener
Pre svega, dečko, moraš da budeš realan i svestan svojih (ne)kvaliteta !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.