Почетна / Фудбал / Лига Европе

Ван Бронхорст: Нисмо имали среће

Ван Бронхорст је додао и да сви у тиму желе да "сезону заврше са освојеним трофејем"
ФОТО: Бета/АП

Тренер фудбалера Глазгов Ренџерса Ђовани Ван Бронхорст изјавио је да његова екипа није имала среће у дуелу против Ајнтрахта из Франкфурта.

Ренџерс је синоћ након пенала поражен од Ајнтрахта у финалу Лиге Европe.

"Пенали су лутрија, а ми вечерас нисмо имали среће. Немам шта да замерим својим играчима. Увек ћете имати сећање на изгубљено финале, и оно ће много болети. Знам тај осећај, изгубио сам финале Светског првенства", изјавио је Ван Бронхорст.

Одлучујући пенал промашио је Арон Ремзи у четвртој среији. Ремзи је шутирао по средини гола, а голман Ајнтрахта је успео ногом да одбрани његов ударац.

"Морамо да наставимо даље. У суботу нас чека важан меч. А следеће сезоне морамо да почнемо све из почетка", додао је холандски стручњак.

Ренџерс у суботу има прилику да сезону заврши са једним освојеним трофејем, пошто ће се у финалу Купа Шкотске састати са Хартсом.

"Неће бити лако припремити екипу. Доста смо истрошени и разочарани. Неколико пута ове сезоне смо играли утакмице са кратком паузом. Сутра летимо кући и имамо само један дан да се припремимо. Неће бити лако, али бићемо спремни", рекао је тренер Ренџерса.

Ван Бронхорст је додао и да сви у тиму желе да "сезону заврше са освојеним трофејем".

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ivan.s
Protiv Zvezde su imali srece ,sada im je sreca okrenula ledja.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.