Почетна / Фудбал / Лига Европе

Арсенал без седморице долази на ноге Звезди

Француски стратег, у српској престоници, готово извесно неће моћи да рачуна на: Казорлу, Чемберса, Кошчелног, Мустафија, Ремзија, Санчеза и Велбека
ФОТО: Ројтерс

Битке на два бојиша остављају последице по Арсенал, па су повреде играча приликом састављања списка путника за Београд извор главобоља Арсена Венгера.

Списак играча који ће врло вероватно прескочити дуел са Црвеном звездом због здравствених проблема има чак седам имена. Француски стратег, у српској престоници, готово извесно неће моћи да рачуна на: Казорлу, Чемберса, Кошчелног, Мустафија, Ремзија, Санчеза и Велбека.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Maestro Mozzart
Sedam sekretara SKOJ-a!
Srbija ne u EU
Ovo je pokazatelj koliko njima ovo takmicenje znaci.Ustvari neznaci nista a jos manje im znaci zvezda.Samo se budale pale
Knego
Ma, dolaze sa drugim timom-
SRBA
hahahahhaha pa tako samo ovi i mogu do boda bar. Koliko srece imaju ove sezone, sve klubove u krizi debeloj izvukli...jos od Sparte, pa Krasnodar pa raspali Keln, sve fenjerasi u svojim ligama......sada bojkot igraca Arsenala u LE koja ih apslolutno ne interesuje pa ce verovatno pioniri da igraju. Mnogo je da se sve toliko poklopi u jednoj godini, i jos nepriznat gol Krasnodaru kojim bi izbacili zlezdu pa ne bi ni igrali ovo takmicenje.
talije
E, kako im se tek poklopilo pre 25-26 godina...Ali, niko vise ne prica o poklapanju...
Valsorim86
Koliko si ti jadan i smesan lik....TUGUJ!!! CRVENA ZVEZDA....tvoja najgora nocna mora, a meni i svim normalnim ljudima PONOS....Evropski i svetski prvak.....neko je ZAUVEK upisan u aleji velikana SVETSKOG fudbala,a nekome je to i dalje samo san,tako ce i ostati, definitivno!!!
Madjionicar
Hoce li imati dovoljno igraca da pocnu utakmicu?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.