Почетна / Фудбал / Лига Европе

Арсенал разбио ЦСКА, по два гола вишка за Лацио и Атлетико, минималац Лајпцига (ВИДЕО)

Арсенал и ЦСКА су били ривали Црвене звезде ове сезоне у Лиги Европе, оба тима су била за нијансу боља од црвено-белих, а жреб их је спојио у четвртфиналу
ФОТО: Бета/АП

Како сада ствари стоје, свој пут ка трофеју у овом такмичењу и визи за Лигу шампиона наредне сезоне, наставиће Арсенал.

Тобџије, које су биле у најјачој постави, оствариле су велику предност против Московљана у првом сусрету на „Емирејтсу”.

По два поготка постигли су Ремзи и Лаказет, а трачак наде гостима донео је Головин, чији је погодак тада значио изједначење...

Не толико квалитетан, колико узбудљив меч виђен је у Риму, а Лацио је славио против Салцбурга. Али, биће ватре и у реванш мечу.

Италијани су дошли у вођство голом Лулића у осмом минуту, на асистенцију Басте. Ипак, српски репрезентативац начинио је глупост у 30. минут, кад је скривио једанаестерац.

Са беле тачке прецизан је био Бериша. Лацио је још једном повео кад је погодио Пароло и то петом на старту другог полувремена. Претходно је Сергеј Милинковић-Савић промашио зицер.

Јапанац Минамино је после само минута проведеног на терену још једном изједначио, десило се то у 71. минуту.

Али, одговор Лација био је бруталан! Само три минута касније ново вођство Лацију донео је Андерсон, он после девет минута проведених на терену! А кад је погодио и Имобиле у 77. минуту, Лацио је већ имао велику предност.

Атлетико такође има два гола вишка пред реванш у Лисабону, али без примљеног поготка. Меч скоро да није ни почео, а Коке је погодио, у 28. секунди сусрета. Коначан резултат поставио је Гризман у 40. минуту.

И четврти домаћин је био успешан у првим мечевима четвртфинала. Лајпциг је голом Тима Вернера у првом минуту надокнаде првог полувремена дошао до предности пред реванш против Марсеља.

Семафор првих мечева четвртфинала Лиге Европе:
Арсенал – ЦСКА 4:1 (Ремзи 9, 28, Лаказет 23. једанаестерац, 35 – Головин 15)
Лајпциг – Марсељ 1:0 (Вернер 45+1)
Атлетико – Спортинг 2:0 (Коке 1, Гризман 40)
Лацио – Салцбург 4:2 (Лулић 8, Пароло 49, Андерсон 74, Имобиле 77 – Бериша 30. једанаестерац, Минамимо 71)
Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
To je taj strasni CSKA, ladnu su mogli 7-8 danas da popiju.
Pigeon
Pa , ne znam koji je ovaj trener, kada izadje onako visoko, a ima sporace pozadi, plus ne zastiti bokove. A ovi svi brzanci, igraju u protstor, pretrcavaju jedan na jedan...Odlicno su prosli, kako je moglo da bude...
Arsene Wenger
Ovako bi prosla i Zvezdana da nisam izveo C tim!!!
mile
Zvezdana?????
@Arsen
Gde bre, pa CSKA je pokazao da je bolji od zvezde, oni bi popili duplo.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.