Почетна / Фудбал / Лига Европе

УЕФА увела ново такмичење: Лига Европе 2 од 2021. године!

Европска фудбалска унија (УЕФА) од 2021. године уводи ново клупско такмичење под називом Лига Европе 2, саопштено је у Даблину током Конгреса
ФОТО: Бета/АП

Лига Европе 2 биће треће по снази такмичење у Европи са учешћем од 32 тима у групној фази и играће се само четвртком, а победник ће изборити место у јачој Лиги Европе.

Уједно, у нокаут фази новог такмичења прикључиће се и трећепласирани тимови из групне фазе Лиге Европе, с тим да ће бити и нека врста „плеј-офа” за пролаз у осмину финала. Чак 34 земље од 55 чланица УЕФА имаће бар један клуб у групној фази Лиге Европе 2.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
nek siromašni imaju svoju fifu i uefu ipak je bolje biti meeu 195 nego 5 zemalja koji su robovlasnici u svemu i svačemu..dok se ne spuste na nivo ispod kolonizatora
grobri
ooo grobari, cestitam.
FkpCascais
Koja glupost.
LunaTik
Zašto? Biće ovo fino takmičenje, čak bi bilo dobro da ne budu u pitanju grupe, nego nokaut sistem. Pričalo se tako i za Ligu Nacija da je glupost, a ispade sasvim dobro takmičenje.
Eto takmicenja za Grobare
Evo takmicenja i da ga Partizan igra hahaha. Nema im laznih titula i ISPADANjA u Ligu Evrope pa nema i evropske jeseni.
ACM
Bar nemoj da se brukaš sa dva ista komentara na istoj vesti, da ne kažem nešto drugo !
ljubo
tek sad ce da zvezda namesta jos vise ,niko nece imati sanse sa njima kakav god tim da neko napravi ,jer samo sampion ce igrati kv. za ls a ostali ovo le2,
LunaTik
Partizan ni namštene utakmice nije u stanju da dobije! Sklanjalica u Lučanima, ali ćorak, nesposbni su da dobiju sklanjalicu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.