Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Барселона победила Јувентус у Торину, Ференцварош „ишчупао“ бод против Динама

После два кола Барселона је прва у групи са шест бодова, Јувентус је освојио три, док су Ференцварош и Динамо Кијев уписали по један бод
ФОТО: БЕТА/АП

Фудбалери Барселоне су победили у гостима Јувентус 2:0, у дербију другог кола Г групе Лиге шампиона.

Осман Дембеле је постигао гол у 14. минуту, за предност Барселоне. Он је шутирао са 17 метара, лопта је закачила Фредерика Кијезу, променила правац и прелетела немоћног голмана Јувентуса.

Јувентус је од 85. минута играо са играчем мање, пошто је други жути картон добио Мерих Демирел.

Коначан резултат је поставио Лионел Меси из пенала у првом минуту судијске надокнаде.

У другом мечу Групе Г, Ференцварош и Динамо Кијев су одиграли нерешено 2:2.

Повео је Динамо головима Виктора Циганкова из пенала у 28. и Карлоса Де Пене у 41. минуту, а Ференцварош је стигао до изједначења головима Токмака Нгуена у 59. и Френка Болија у 90. минуту.

После два кола Барселона је прва у групи са шест бодова, Јувентус је освојио три, док су Ференцварош и Динамо Кијев уписали по један бод.

У наредном колу, Јувентус ће гостовати Фернецвароши, док ће Барселона дочекати Динамо Кијев.

Семафор другог кола Г групе Лиге шампиона:

Јувентус – Барселона 0:2 (Дембеле 14, Меси пенал 90+1)

Ференцварош - Динамо Кијев 2:2 (Нгуен 59,Боли 90 – Циганков пенал 28, Де Пена 41)

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

JUG
Juve davao golove sudije poništavale!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.