Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Aлексићев Башакшехир победио Матићев Јунајтед, реми Зенита и Лација (ВИДЕО)

Први бод руског тима и први пораз Црвених ђавола
ФОТО: Бета/АП

Фудбалери Башакшехира су вечерас као домаћини победили Манчестер јунајтед са 2:1, у трећем колу Групе Х Лиге шампиона.

Башакшехир је повео голом Дембе Ба у 13. минуту. Он је добио лопту са своје половине, истрчао сам пред голмана и рутински послао лопту у доњи десни угао гола.

Един Вишћа је дуплирао предност Башакшехира голом у 40. минуту. После центаршута са леве стране, Демба Ба је пропустио лопту на коју је натрчао Вишћа и прецизним шутем савладао голмана Манчестера Дина Хендерсона.

ВИДЕО: Зенит - Лацио 1:1.

Три минута касније Јунајтед је смањио предност голом Ентони Марсијала. Он је одлично реаговао после центаршута и са шест метара погодио сам угао гола.

Манчестер је остао на шест освојених бодова, док је Башакшехир уписао прва три бода.

У истом термину, у Групи Ф, Зенит и Лацио су одиграли нерешено 1:1.

Зенит је повео у 32. минуту голом Александра Ерохина. Одбрана Лација је лоше реаговала након центаршута са леве стране и дозволила да Ерохин неометан са пет метара пошаље лопту у мрежу.

ВИДЕО: Башакшехир - Манчестер Јунајтед 2:1.

Изједначење Лацију је донео Фелипе Кајседо у 82. минуту. Франческо Арчеби је послао лопту са леве стране, на њу је натрчао Кајседо и погодио из прве доњи леви угао гола.

Након три меча Лацио има пет бодова, док је Зенит уписао први бод у групи.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Aleksić uz Višću i Dembu najbolji na terenu. A mi sve vrvimo od tako polivalentnih znalac koji mogu odlično na više pozicija da za takvog igrača nema mesta zbog menadžeri je poslastičarske

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.