Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Зенит, Порто, БАТЕ и Апоел лагано до елите, маестрални Марибор осветио Легију и избацио Селтик!

Какав успех је направио Марибор! Голом Тавареса у 75. минуту избацили су Селтик и тако осветили пољску Легију (избачена због административне грешке)
ФОТО: АП

Први меч у Белгији, Зенит је победио с 1:0 док је у реваншу на свом стадиону убедљиво тријумфовао с 3:0.

 

Голове су постигли Рондон у 30, и Хулк у 54. из једанаестерца и 58. минуту. Домаћин је од 44. играо са играчем мање(искључен Фајзулин), што гост није умео да искористи, па ће се преселити у Европа Лигу.

 

Пред крај сусрета и Стандард је добио црвени картон. Искључен је Фати у 89. минуту.
 

Какав успех је направио Марибор! Голом Тавареса у 75. минуту избацили су Селтик и тако осветили пољску Легију (избачена због административне грешке).

 

БАТЕ је са 3:0 савладао Слован и тако се пласирао у Лигу шампиона. За домаћи тим цео меч одиграо је Филип Младеновић, док је Немања Тубић био на клупи. За госте није наступио Милинковић.

Баш као и БАТЕ и Апоел је био убедљив. Кипрани су на свом терену разбили Алборг са 4:0.

Порто је рутински савладао Лил са 2:0 и укупним резултатом 3:0 пласирао се у најелитније такмичење.

Стандард, Слован, Лил, Селтик и Албор ће наставити европске битке у Лиги Европе.

РЕВАНШ МЕЧЕВИ ЧЕТВРТОГ КОЛА КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА

Зенит (Русија) – Стандард (Белгија) 3:0 (Рондон 30, Хулк 54 (пенал), 58) , први меч 1:0. Даље иде: Зенит.

БАТЕ (Белорусија) – Слован (Словачка) 3:0 (Гордејчук 41, Кривец 84, Родионов 85), први меч 1:1. Даље иде: БАТЕ.

Порто (Португалија) – Лил (Француска) 2:0 Брахими 49, МАртинез 69), први меч 1:0. Даље иде: Порто.

Селтик (Шкотска) – Марибор (Словенија) 0:1 (Таваерс 75), први меч 1:1. Даље иде: Марибор.

Апоел (Кипар) – Алборг (Данска) 4:0 (Оливеира 28, Де Винсенти 43, Алонефтис 64. Шеридан 75), први меч 1:1. Даље иде: Апоел.

Среда:

20,45: Лудогорец (Бугарска) – Стеауа (Румунија), први меч 0:1.

20,45: Малме (Шведска) – Салзбург (Аустрија), први меч 1:2.

20,45: Билбао (Шпанија) – Наполи (Италија), први меч 1:1.

20,45: Арсенал (Енглеска) – Бешикташ (Турска), први меч 0:0.

20,45: Леверкузен (Немачка) – Копенхаген (Данска), први меч 3:2.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rocky
Cestitke Mariboru a posebno Zlatku Zahovicu velikom Partizanovcu, neka se ugledaju na Maribor ili jos bolje neka ga dovedu u Partizan da ih nauci kako se pravi selekcija igraca, Suler, Rajcevic su bili ponudjeni Partizanu takodje je bilo price oko Tavareza koji je dao odlucujuci gol. Sa mnogo manje para su napravili tim koji je usao u LS a kad vidim ko je usao u LS jasnoi je da je nikad lakse moglo da se udje u nju samo da se tim pojacao na vreme i na pravim mestima
Aleksandar El Matador
BRAVO ZA MARIBOR! Moj Partizane i komšinice Zvezdo ugledajte se na Maribor, Rijeku, Dinamo! SREĆNO MARIBORU U LŠ A MOM PARTIZANU, RIJECI,DINAMU, HAJDUKU, RNK SPLITU I SARAJEVU SVU SREĆU ŽELIM U REVANŠU PLEJ-OFA ZA LIGU EVROPE PA DA SE SVI ZAJEDNO PLASIRAMO U LE!
a-ha
druze moj, taj Maribor je svetlosnu godinu ispred svih ostalih sa ex-yu scene... dzabe Dinamu mafijasenje i mazanje ociju nekim satro imenima kad su cirkus-klub bez trunke one prave sportske organizacije, i dzabe Rijeci "talijanski" novci kad je to privremeni politicko-poslovni projekat (zna se kako i zasto su gazdu Pro Reka postavili tamo)... a o ovoj domacoj tugi od "fudbala" da ne pricam! u nasem Partizanu se sve zna, a to je da se nista ne zna i ko je sa kim upetljan... a o komsinici tek da ne trosim reci, probili su i onu rupu do Kine i sve sto se moglo probiti, a probijaju i dalje sa interpolistom! za to vreme Zahovic i kompanija u miru i tisini lepo postavise stvari na svoje mesto, onako kako su postavljali Tomic, Mirkovic i Petric neko kratko vreme i kojima idu sve zasluge za onih 6 godina dominacije, jer da nije bilo njih bili bismo na nivou komsinice u organizacionom smislu, a i sada smo po djurinom ubrzanom kursu blizu da ih sustignemo ako se neke stvari ne promene!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.