Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Роналдо упозорио ривале: Лига шампиона је Реалово такмичење

Званично најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо, стрелац два гола у победи Реала над АПОЕЛ-ом (3:0), упозорио је ривале широм Европе да је Лига шампиона такмичење у којем је мадридски клуб доминантан.
ФОТО: Ројтерс

Реал, једини тим са одбрањеним трофејом Лиге шампиона од новог формата, поход на "хет-трик" започео је рутинским тријумфом над кипарским прваком на Сантијаго Бернабеуу.

- Била је то утакмица коју смо морали да победимо. Играли смо на свом терену и желели смо најбољи старт Лиге шампиона. Деловали смо добро, могли смо да постигнемо још неки погодак, али на крају смо дошли до доброг резултата. Задовољан сам како је све изгледало - рекао је Роналдо, рекордер тог такмичења са 107 голова.

Португалац, без устезања, у новој сезони Лиге шампиона очекује да Реал опет буде на врху, 13. пут у клупској историји, а четврти у пет година.

- Наравно да је циљ да освојимо пехар. Лига шампиона је Реалово такмичење и желимо опет да будемо најбољи. Далек је пут и идемо од меча до меча - навео је Роналдо.

Поред Реала и АПОЕЛ-а, у истој групи Тотенхем је у Лондону савладао Борусију из Дортмунда 3:1.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MX
Naravno kada vas sudije proteziraju jos od cetvrtfinala protiv Bajerna. Dupli standardi sudjenja kada ste vi u pitanju postoje i u Primeri.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.